Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog vrijedi od 11.03. do 05.05.2013.

Novi Feroterm katalog donosi nam sve za opremanje kupaonice po povoljnim cijenama. Osim samih proizvoda u Feroterm katalog akciji pogledajte i pročitajte razne savjete i trendove u uređenju kupaonica.

Feroterm vam nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji uređenja kupaonice po izboru Feroterm vjernih kupaca i struke zato postanite i vi dizajner svog prostora!

Najveći broj nas se odlučuje na adaptaciju kupaonice i investiranje upravo u tu prostoriju. Zašto je to tako?

Nakon dugog i napornog dana, punog stresa, postalo je jasno da je kupaonica puno važniji faktor od samo funkcionalne prostorije u domu. To je kutak koji koristimo za dotjerivanje prije posla, osvježenje nakon cjelodnevnog trčanja uokolo, do male privatne oaze mira u kojoj se opuštamo pa se stoga danas uređenju kupaonice pridaje sve više i više pozornosti.

Lijepa, stilski uredena čak i luksuzna kupaonica postaje svakodnevnica i nešto za čime se odlučuje sve veći broj ljudi. Inovacije u dizajnu, dekoracijama, namještaju i oblopama su svakodnevne, stoga vam zasigurno neće nedostajati ni ideje ni proizvoda prilikom ulaska u Vaš projekt zvan “Nova kupaonica”

Ovaj Feroterm katalog vam donosi sve o novim trendovima, tehnologijama, korisnim savjetima o kupnji kao i inspiracije kako urediti “Malu kupaonicu” koja nam radi pomanjkanja prostora u većini slučajeva stvara najveći problem.

Svi koji ste se odlučili na korak uređenja ili tek razmišljate preurediti svoju oazu mira, posjetite neki od Feroterm prodajnih centara gdje će Vam stručni tim pomoći u donošenju jedne toliko bitne i poprilično teške odluke. Planirajte unaprijed i izbjegnite mogućnost i najmanjeg nedostatka pri uređenju i odabiru dizajna Vaše kupaonice!

U Feroterm-u imate mogućnost planiranja putem ViSoft, trodimenzionalnog programa koji vas realistično vodi kroz kupaonicu i daje realan pregled odabranog asortimana! Tu su i stručni djelatnici koji će vas upoznati sa sitnim trikovima koji daju dodatnu kvalitetu krajnjem proizvodu.

Poduzeće Feroterm zauzelo uvjerljivo prvo mjesto u Hrvatskoj u području opremanja kupaonica. (Best Buy Award).

Hrvatska građevinska struka i hrvatski građani, u dva odvojena Best Buy Award istraživanja dodijelili su Feroterm-u najveći broj glasova kao ponuđaču najboljeg omjera cijene i kvalitete kada je riječ o opremanju, namještanju i uredenju kupaonica.

Cijene u Feroterm katalogu su važeće od 11.03.2013. do 05.05.2013. godine. Odvojite trenutak i prelistajte Feroterm katalog planirate li skoro uređenje kupaonice, vjerujte isplati se.

Feroterm katalog namještaja donosi inspiraciju za uređenje interijera, točnije kupaonica. Tako je Feroterm katalog cijeo izdanje posvetio proljetnom uređenju kupaonica i najnovijim trendovima.

Feroterm katalog namještaja tako je pripremio tuš kabine Huppe na akcijskom sniženju pa se mogu kupiti već od 2.249,99 kuna, a tu su i slavine po cijeni od 499,99 kuna a dolaze u raznim varijantama i modelima.

Na akciji Feroterm kataloga namještaja za kupaonice našli su se i vodotporni podovi koji se mogu kupiti već od 215 kuna po metru, a na akciji je i drugi kupaonski namještaj.

Feroterm je na ovoj akciji pripremio i namještaj od drveta, kamena, mramora, ali korijena. Na akciji namještaja našli su se i moderni namještaji s ogledalima i ormarićima za kupaonice, ali i brojni drugi artikli.