Expert katalog

Expert katalog

Expert katalog

Expert katalog vrijedi od 19.10. do 31.10.2012.

Expert katalog u svojoj ponudi koja vrijedi of 19. do 31. listopada donosi velika sniženja na bijelu tehniku. Valja istaknuti kako ovaj Expert katalog nudi uštedu od čak 1.500 kuna na kupnju perilice za rublje.

Tvrtka Expert osim istaknutih povoljnih kućanskih aparata, u ovoj super ponudi svim svojim klijentima nudi veliku uštedu novca na kupnju i prijenosnih računala popularnih svjetskih proizvođača.

Tako u Expertovom katalogu računalo vrijedno 3.500 kuna može biti vaše za samo 2.999 kuna. Uz to također dolazi i povoljna ponuda popularnih gadgeta poput USB-a, miševa i ostalih sitnih, ali bitnih računalnih potrepština koje svakodnevno koristimo.

Iako Vam prethodno napisano može zvučati slično kao TV prodaja, Expert Vam jamči kvalitetu renomiranih proizvođača bijele tehnike i tehničkih uređaja poput Toshibe, Samsunga i Phillipsa.

Za spomenuti je i da Expert nudi popust od 5% za kupnju uređaja preko njihova službenog web shopa, što možete i vidjeti u ovom Expertovom katalogu u kojem se kupcima jamči sigurno plaćanje i brza dostava na kućnu adresu.

Svakako odvojite trenutak i sami prelistajte ovaj Expert katalog, ponuda je prilično zanimljiva i povoljna, a akcijski artikli iz Experta kataloga dostupni u svim Expert trgovinama diljem Hrvatske.

Ostale Expert kataloge pogledajte na ovom mjestu Expert katalog.

Kompletnu ponudu “tehnika” svih popularnih trgovaca u Hrvatskoj pogledajte na ovom mjestu: Tehnika.

Expert katalog u video obliku: