Europatrade katalog

Europatrade katalog

Europatrade katalog rujan

Europatrade katalog vrijedi do 01.10.2012. godine

Europatrade katalog “Power – posebna ponuda za rujan” donosi vam ponudu tehničke opreme i kućanskih aparata po akcijskim cijenama. U prvom planu ovog mjeseca su LCD, LED i plasma televizori, Europatrade Samsung, Philips i LG proizvođači, kao i brojni dodatni proizvodi koji će stvoriti istinski Cinema ugođaj u vašem domu. Tu su brojne veličine televizora, mogućnosti spajanja vanjskih uređaja, opcije slike i sve ono što pravim zaljubljenicima u filmove obavezno treba.

Nešto niže u ovom Europatrade katalogu, ponuđeni su vam ostali tehnički proizvodi kao, razna LG kućna kina, CD/MP3 linije, DVD linije, digitalni fotoaparati i kamkorderi, a dalje i kućanski uređaji kao, Samsung hladnjaci, Samsung perilice rublja i usisavači, mikrovalne pećnice i razni klima uređaji s inverterom za uštedu električne energije.

Europatrade svoje poslovnice ima u Zagrebu i Splitu, pogledajte gdje i osobno možete pogledati spomenute proizvode iz ovog kataloga:

Maloprodaja:
– Europatrade Zagreb (Sesvete), Zagrebačka 36
Telefon: 01/2027 957 i 01/2005655

– Europatrade Zagreb (Sesvete), Slavonska Avenija 65
Telefon: 01/2040 255

– Europatrade Zagreb, Trg hrvatskih velikana 4
Telefon: 01/4810 450

– Europatrade Split, Samsung Brandstore, Kralja Zvonimira 85
Telefon: 021/5722 69

Uživajte u ovomjesečnoj ponudi iz Europatrade-a, a ostale Europatrade kataloge kako ih objavljujemo moći ćete pronaći ovdje: Europatrade