Europatrade katalog

Europatrade katalog

Europatrade katalog

Europatrade katalog klime vrijedi do isteka zaliha

Novi Europatrade katalog – nvosti iz Europatrade prodavaonica, najnoviji modeli klima uređaja i smart invertera i modeli dostupni već od 1.999,00 kuna, izdvojene ponude svih najboljih svjetskih proizvođača klima uređaja na jednom mjestu, u novom Europatrade katalog izdanju. Ponuda iz travanjskog Europatrade kataloga vrijedi sve do iskteka zaliha.

U novom Europatrade katalog broju svatko će pronaći ponešto za sebe; klima uređaji različitih performansi i različitih cjenovnih razreda za sve Vaše potrebe očekuju Vas u Europatrade prodavaonicama, a najbolju izdvojenu ponudu pogledajte na stranicama ovog kataloga.

Novi Europatrade katalog preporuča Daewoo klima uređaj za 1,999,00 kuna, LG za 3,199,00 ili Samsung za 3,199,00 kuna ili odlične Samsung inverterske klimatizacijske uređaje.

Samsung inverterski klimatizacijski uređaj  Smart Inverter – 2,5 kw hlađenje 3,2 kw grijanje s plasma ionima i opcijom automatskog čišćenja, uklannjanja vlage i brojnim drugim mogućnostima, za 4.999,00 kuna.

Ova nova generacija klimatizacijskih uređaja osigurava vrhunsku energetsku učinkovitost uz  čak do 90% više uštede energije u odnosu na klasične klima uređaje. Full HD filter jamči maksimalnu čistoću zraka, a novi alergo- filteri alergiju  uklanjaju ne samo bakterije i čestice prašine, nego i brojne uzročnike alergija.  Poseban premaz pomaže u zaštiti od alergija i čuva vaše okoline svježe. Njihov izvrstan dizajn učiniti će ove uređaje ne samo korisnima, nego i ukrasom Vašeg doma. S-plasma ioni omogućavaju eliminaciju nevidljivih, za zdravlje opasnih bioloških  zagađivačakao što su virusi, bakterije i uzročnici alergija, uz pročišćavanje preko 19,16 m 3 prostora.

Prelistajte cijeli Europatrade katalog i saznajte još više novosti na tržištu klima uređaja. Uz Europatrade katalog s ponudom klimatizacijskih uređaja  pratite redovito i sve druge objave u našoj rubrici Europatrade katalog, kao i  ostale kataloge iz naše rubrike Tehnika.

Europatrade katalog vrijedi sve do isteka zaliha.