Emmezeta katalog rasprodaja

Emmezeta katalog rasprodaja 07/2012

Emmezeta katalog rasprodaja traje do 22.07. ili do isteka zaliha

U ovom emmezeta katalogu pronađite odličnu ponudu namještaja i tehnike po cijenama sniženim i za čak 50%.

Kutne garniture, kuhinje, stolovi, stolice i vrtne garniture ovaj tjedan najbolje je pogledati u Emmezeti. Moderan i elegantan namještaj, visoke kvalitete lako će se uklopiti u svaki interijer i dodatno ga osvježiti i običan dom pretvoriti u mnogo ugodnije mjesto za život.

Po nama, ovo je trenutno ponuda s najboljim omjerom cijene i kvalitete te je ovaj Emmezeta katalog zaslužio status našeg kataloga tjedna.

Emmezetina ponuda vrijedi za sve vrste plaćanja uz mogućnost obročne otplate do 12 mjeseci bez kamata.

Teško je bilo koji proizvod posebno izdvojiti budući da svi djeluju jednako primamljivo, upotrebljivo i primjenjivo, ipak ono što bi smo mi u ovom ljetnom trenutku najviše voljeli vidjeti u svom vrtu je ljuljačka Sun, s zaštitom od sunca po cijeni sniženoj za 30%.

Ovaj Emmezeta katalog i sama rasprodaja vrijedi do 22.07. 2012 ili do isteka zaliha, a sama ponuda je dostupna u Emmezetinim centrima u Zagrebu (Donji Stupnik), Osijeku i Splitu (Kaštel Sućurac).

Ukoliko imate potrebu telefonski kontaktirati Emmezetu vezano za ovu katalog ponudu ili u svrhu detaljnijeg informiranja o pojedinim proizvodima, možete to učiniti putem Emmezetinog info telefona na 062/20 20 22.

Emmezetini centri u Zagrebu, Osijeku i Splitu rade od ponedjeljka do nedjelje (uključujući nedjelju) od 09:00h do 21:00h.

Naša preporuka je: svakako zaviriti u ovaj Emmezeta katalog!