Douglas magazin

Douglas magazin

Douglas magazin

Douglas magazin Božić, sezonsko izdanje broj 02/2013

Novi Douglas magazin – modni časopis u izdanju Douglas parfumerije; pregled najnovijih ponuda i akcijskih cijena iz Douglasa, svjetski trendovi u svijetu parfema i make upa, prijedlozi za savršen zimski look, njega kože na niskim temperaturama i odlični prijedlozi za blagdanske poklone za cijelu obitelj. Prelistajte novi Douglas magazin, zabavite se i informirajte se i potražite inspiraciju za božićno darivanje.

Novi Douglas magazin donosi: Sve o serumima, crni tuševi za oči, njega na temperaturama ispod nule, Beauty coach, Božić – ideje za darivanje cijele obitelji s pregledom ponude mirisnih poklon paketa iz Douglas parfumerija i  pregled ponude vrhunskih mirisa iz Douglasa uz predstavljanje mirisne premijere – One Direction miris.  

Savjeti za  svečani make up ,  nova Dogulasova kampanja za 2014.   novi svi mirisi za žene i muškarce, njega ruku, boje i mirisi zime – o svemu pročitajte na stranicama novog Douglas magazina.

Douglas magazin predlaže i destinacije za zimsko opuštajuće  putovanje – wellness oaze u planinama.

Udobno se smjestite i zavirite na stranice novog Douglas magazina, a za aktualnu ponudu  i akcije mjeseca iz Douglasa posjetite našu rubriku Douglas katalog i Douglas akcija i pogledajte najnovije letke i kataloge ovog lanca parfumerija. Za sve ostale slične ponude odaberite nešto iz naše rubrike Kozmeetika.