DM katalog Trogir

DM katalog Trogir

DM katalog Trogir

DM katalog Trogir vrijedi od 04.04. do 06.04.2019.

Novi DM katalog – posebno izdanje povodom otvorenja novog DM prodajnog mjesta u Trogiru. prelistajte katalog, provjerite sve posebne ponude i iskoristite DM akcije. Ponude iz kataloga vrijede u novoj DM Trogir trgovini, od otvorenja 4. do 6. travnja 2019. godine.

U četvrtak, 4.travnja 2019. godine, u 7:30 sati DM otvara za Vas još ljepšu i moderniju prodavaonicu u Trogiru, Alojzija Stepinca 42. Dođite na otvorenje i iskoristite posebne DM akcije i pogodnosti za kupce, a što Vas sve očekuje pogledajte na stranicama novog DM kataloga .

Iz ponude za novo DM prodajno mjesto u Trogiru DM katalog izdvaja: Akcija 1+1 Za proizvode Rimmel, za Vademecum paste za zube, sve vrste, za proizvodi Ziaja, Za sve proizvode Nivea i Nivea Baby, za Likvi tekući deterdžent za ručno pranje posuđa 450ml ili 500ml sve vrste (7,90), Faks Helizim praškasti deterdžent za pranje rublja sve vrste 20 pranja/ 1,3 kg, Ornel omekšivač za pranje rublja 900 ml ili 1 l sve vrste…

DM katalog izdvaja i Pampers pelene premium care active baby jumbo pack sve veličine redovna cijena, uz kupnju jednog pakiranja drugi u pola cijene, za samo 189,35 umjesto 243,80 kn, a za istovremenu kupnju proizvoda Finish u minimalnom iznosu od 150 kuna na poklon dobivate mikser Russell Hobbs ili putno kuhalo za vodu Russell Hobbs sa setom šalica i žlica i brojne druge DM akcije.

Na dan otvorenja DM Vam za svaku kupnju iznad 250 kn poklanja ručnik a za svaku kupovinu iznad 150,00 kuna torbu! Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve aktualne DM akcije. Pratite našu rubriku DM katalog i dalje i iskoristite DM akcija, a za još više izbora provjerite i ostale aktualnosti u našoj rubrici Kozmetika.

Novi DM katalog vrijedi u novoj DM Trogir trgovini, od 4. do 6. travnja 2019. godine.