DM katalog Active beauty

DM katalog Active beauty

DM katalog Active beauty

DM katalog Active beauty vrijedi do prodaje zaliha.

Novi DM katalog donosi: Naturkosmtik balzam za kovrčavu kosu 2u1, za prekrano definirane prirodne kovrče, 150ml za samo 2.24 eura, Frizz ease dream curls šampon koji nježno čisti kosu dok raspetljava kovrče i omogućuje im da se same ljepše definiraju i oblikuju, 100ml za samo 6.62 eura, i ostale DM akcije. Ponude vrijede do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom DM katalogu potražite: Naturkosmtik balzam za kovrčavu kosu 2u1, za prekrano definirane prirodne kovrče, 150ml za samo 2.24 eura, Comeback Curl sprej za revitalizaciju kovrča koji definira, hidratizira i revitalizira kovrče, 255ml za samo 8.88 eura, Locken Styling pjena za valovitu kosu, jačine 3, koja osigurava čvrstoću ali i definiranje kovrča, 250ml za 1.98 eura.

Wave Whip mousse sprej za kovrče koji daje kosi volumen i elastičnost, 248ml za samo 8.35 eura, Ebelin spužvasti uvijači za kosu koji u trenu stvaraju valove i kovrče, za samo 2.91 eura, Instant Volume Boost lak za kosu koji u trenutku daje kosi dvostruki volumen, 250ml za samo 3.57 eura, također se nalaze u novom DM katalogu.

Novi DM katalog izdvaja i: Frizz ease dream curls šampon koji nježno čisti kosu dok raspetljava kovrče i omogućuje im da se same ljepše definiraju i oblikuju, 100ml za samo 6.62 eura, Balea sprej za zaštitu kose od topline, koji je učinkovitga zaštita pri toplinskom oblikovanju kose, 200ml za samo 2.24 eura, i razne druge DM akcije kozmetike.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi DM katalog preporuča i: Argan krema za kovrče koja naglašava prirodan izgled kovrčave i valovite kose, te joj poboljšava zdravlje i vraća prirodnu ljepotu, 100ml za samo 6.62 eura, češalj sa širokim zupcima koji je namijenjen češljanje i oblikovanju valovite kose, za samo 1.05 eura, Langhaarmadchen sprej za učvršćivanje kovrča koji daje postojanost prirodnim i stiliziranim kovrčama, 200ml za samo 3.95 eura.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve aktualne DM akcije. Pratite našu rubriku DM katalog i dalje i iskoristite DM akcija, a za još više izbora provjerite i ostale aktualnosti u našoj rubrici Kozmetika.

Novi DM katalog vrijedi u Dm trgovinama do prodaje zaliha.