Diona katalog

Diona katalog

Diona katalog

Diona katalog vrijedi od 22.10. do 28.10.2012.

Diona katalog koji vrijedi od 22. listopada do 28. listopada osim povoljnih cijena nudi još povoljnije vikend akcije.

“Iz dana u dan…”, kako tvrdi naslov na Diona katalogu, sniženi proizvodi prvoklasnih namirnica mogu se pronaći u svim dućanima ovog trgovačkog lanca.

Tako su se na Diona akciji našli agrumi, citrusi, mliječni i mesni proizvodi izvrsne i domaće kvalitete.

Valja istaknuti kako je Diona i ovog puta na veliku akciju stavila Gavrilović mesne proizvode pa su tako na akciji i kobasice i pileće meso, a mnogi od proizvoda imaju i MasterChef oznaku što fanovima ovog kulinarskog showa daje dodatni poticaj u leđa da i sami pokušaju pripremiti ono što njihovi omiljeni kuhari ili natjecatelji tijekom tjedna pripremaju u ovom showu Nove TV.

Diona je osim tih proizvoda, na akciju stavila i paštete, salama i sireve, ali i tjesteninu, brašno i mliječne proizvode poput mlijeka, vrhnja i raznih jogurta.

Diona nije zaboravila ni na slatkiše pa su tako na akciji Rolade snižene 25 posto, ali i Milka slastice te Monte čokoladni deserti za klince.

Naposljetku, Diona se pobrinula i za ostale kućanske potrepštine pa su tako na akciji sredstva za čišćenje WC-a, WC papir, omekšivač za rublje, ali i odlične krpe za skupljanje prašine po vrlo, vrlo povoljnoj cijeni od 22,99 kuna za paket.

Što je Diona još pripremila u ovoj tjednoj akciji, pogledajte u Diona katalogu, ali i u našoj rubrici “Prehrana“.

Diona katalog video