Diona katalog

Diona katalog

Diona katalog

Diona katalog traje od 20.8. do 26.8. 2012. godine

Diona katalog od danas do nedjelje (26.08.) donosi vam akcijske cijene prehrane i proizvoda za svakodnevno korištenje. Svakog dana nova akcija u Diona katalogu s posebnom akcijskom ponudom za vikend.

U Diona katalogu pogledajte u ponedjeljak Dukat maslac, 250g cijena 12.99kn, u utorak ljetna jabuka, srijeda pureći jeger, Puris proizvođača u pakiranju od 200g cijena 4.99kn, u četvrtak sladoled Twice vanilija-čokolada, pakiranje od jedne litre cijene 9.99kn, u petak, subotu i nedjelju u sklopu Diona vikend akcije, super vikend najnižih cijena u kojem možete pronaći lubenicu i crveni luk, od svježeg mesa pureće mljeveno meso Puris, pakiranje od pola kilograma po cijeni od 19.99kn, pileći zabatak Cekin proizvođača cijene 27.99kn te svinjski vrat s kosti Gavrilović, u rinfuzi, cijene 31.99kn.

Od ostalih Diona katalog akcija pogledajte Lero osvježavajuća pića u pola cijene ili s 50% popusta, te Tefal tava i univerzalni poklopac s cijenom nižom 25% tj. 20% od redovne.

Ova Diona katalog akcija traje do nedjelje, 26.08., a za više detalja o pojedinom proizvodu kao i za ostale proizvode koji su trenutno na akciji u svim Diona trgovinama pogledajte Diona katalog poviše.

Diona radno vrijeme

Planirate li posjetiti Diona trgovine možda će vas zanimati Diona radno vrijeme

Diona katalog pogledajte u video obliku:

Na YouTube servisu kliknite na “Subscribe” kako biste odmah automatski bili obavješteni kada dodamo novi video!

Ukoliko želite pogledati ostale Diona katalog akcije, pratite ovu vezu: Diona katalog