Diona akcija

Diona akcija

Diona akcija

Diona akcija traje od 27.8. do 2.9.2012. godine

Posljednja Diona akcija od danas (27.8.) do nedjelje ili početka rujna (2.9.) donosi vam svakodnevne namirnice prehrane po posebnim akcijskim cijenama.

U ovoj Diona akciji možete pogledati svaki dan nove akcijske cijene na proizvode koje volite. U ponedjeljak 27.8. na Diona akciji je Dukat Jogurt b Bioaktiv, u utorak 28.8. na Diona akciji je crno grožđe, u srijedu pileći narezak, 150g Gavrilović s ponudom 2+1 gratis po cijeni od 12.99kn za pakiranje, u četvrtak carska mješavina povrća, smrznuto, iz Leda, 450g po akcijskoj cijeni od 11.99kn.

Vikendom Diona akcija još je primamljivija, tako u petak, subotu i nedjelju nabaviti možete salatu Kristal, mladi krumpir, pureci zabatak na podlošku iz Purisa, Crispy pops okruglice i svinjska leđa s kosti Gavrilović.

U nastavku ove Diona akcije, očekuju vas i drugi zanimljivi prehrambeni proizvodi, razne salame, konzervirana hrana, osvježavajuća pića također na posebno sniženoj akciji, a na zadnjoj stranici i ponuda za dom i domaćinstvo.

Zavirite sami u ovu posljednju Diona akciju i pogledajte što vam je Diona pripremila od danas (27.8.) do 02.09. u svim Diona trgovinama.

Za ostale Diona kataloge slijedite ovaj link: Diona katalog

Ako vas zanima Diona radno vrijeme trgovina, pratite ovaj link: Diona radno vrijeme

Uživajte u aktualnoj Diona akciji!