Deichmann katalog proljeće ljeto

Deichmann katalog proljeće ljeto 2017

Deichmann katalog proljeće ljeto 2017 vrijedi do isteka zaliha

Novi Deichmann katalog donosi najbolje od Deichmann kolekcije ženske, muške i dječje obuće za sezonu proljeće/ljeto 2017. godine – sportska obuća Nike, Adidas, Puma,  Fila i drugih poznatih brandova, elegantne štikle, sandale na punu petu, sandale sa stabilnom štiklom, zatvorene i šupljikave, od prave kože, svake za 349,00, muške kožne cipele u stilu sportske elegancije, svaki model za 299,00 kuna i druge Deichmann akcije; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede sve do isteka zaliha.

Stigli su prvi topli dani, a s njima i boravak u prirodi postaje sve češći. Za rekreaciju i aktivnosti u prirodi, kao i za šetnju gradom u slobodno vrijeme Deichmann je pripremio odličan izbor sportske odjeće najpoznatijih brandova, za cijelu obitelj, po zaista pristupačnim cijenama. Na naslovnici novog Deichmann kataloga možete provjeriti ponudu za dječje tenisice Nike, Puma ili Adidas, na čičak, veličine od 21 do 27, već od 199,00 kuna, muške tenisice Nike za 399,00, muške ili ženske tenisice Fila razni modeli svake za 299,00  kuna.

Ženske ili muške lagane Adidas ili Puma tenisice za 369,00, ženske lagane tenisice Fila, Adidas ili Reebok za 299,00, ženske tenisice Fila za tčanje za 369,00, dječje tenisice Adidas na čičak, veličina 22-27, za 229,00 kuna također su u ponudi odjeće za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme, na stranicama novog Deichmann katalog izdanja.

Za sve druge pilike – za poslovni look, izlaske i sve ostale prigode, u Deichmann katalogu očekuje Vas ponuda ultramodernih sandala i proljetnih cipela. Izdvajamo: Sandale na punu petu u izgledu plutna, s remenima, u nježnim pastelnim bojama, plave ili sa sjajnim aplikacijama za 149,00 ili 199,00 kuna, ženske sandale na punu petu s remenima od prave kože ili sandale sa stabilnom štiklom, zatvorene i šupljikave, od prave kože, svake za 349,00, muške platnene tenisice i cipele za 119,00 kuna, muške kožne cipele u stilu sportske elegancije, svaki model za 299,00 kuna.

Prelistajte cijeli katalog i pronađite nešto za sebe. Pratite Deichmann kataloge  s nama i dalje i ne propuštajte Deichmann akcije, a za još više izbora provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge u rubrici Obuća. Ponuda novog Deichmann kataloga vrijedido isteka zaliha.