Deichmann katalog

Deichmann katalog Proljeće 2017

Deichmann katalog vrijedi od ožujka 2017 do prodaje zaliha.

Novi Deichmann katalog – nova kolekcija za sezonu Proljeće 2017. godine iz Deichmanna – elegantne štikle, cipele na punu petu i balerinke na vezanje, lagane tenisice u raznim izvedbama i poznati brandovi sportske obuće, već od 149,00 kuna – prelistajte katalog, provjerite najbolje od nove Deichmann kolekcije i priuštite si novu modernu obuću po najpovoljnijim cijenama. Ponude vrijede od ožujka 2017. godine do prodaje zaliha.

Elegantne štikle, nastale u suradnji s britanskom pjevačicom Ellie Goulding –  Star Collection štikle,  kolekcija je koju odlikuje jednostavnost a time i nosivost u raznim kombinacijama i u gotovo svim prilikama, a istovremeno neodoljiva atraktivnost i ženstvenost, svaki model za samo 199,00 kuna ili atraktivne Catwalk štikle za 229,00 kunaa. U novom Deichmann katalogu potražite ove i druge elegantne ljetne i proljetne štikle po super cijenama.

U novom Deichmann katalogu potražite i izbor cipela na punu petu, izdvojene modele laganih cipela u stilu sportske elegancije u raznim izvedbama: prljavo bijele, bež ili srebrne, s rupičastim uzorkom, također za 199,00 kuna, sportsko-modna obuća za balerinke na vezanje u crnoj ili pastelno ružičastoj boji za samo 129,00 kuna, uz koje odlično paše torbica iste boje za samo 169,00 kuna i druge modele.

Iz ponude za muškarce Deichmann katalog izdvaja najatraktivnije modele Vty cipela u stilu  sportske elegancije  za samo 169,00 kuna te klasične muške cipele za 229,00 kuna. Na posljednjoj stranici kataloga pogledajte ponudu  tenisice poznatih brandova – Nike za 499,00, Adidas za 399,0, Fila za 299,00 kuna. Prelistajte cijeli katalog i pronađite nešto za sebe

Pratite Deichmann kataloge  s nama i dalje i ne propuštajte Deichmann akcije, a za još više izbora provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge u rubrici  Obuća

Ponuda novog Deichmann kataloga vrijedi  od ožujka 2017. godine do prodaje zaliha.