Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog Proljeće

Deichmann katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Deichmann katalog donosi Vam pregled najatraktivnijih modela iz nove Deichmann kolekcije za sezonu proljeće 2014. Prelistajte novi Deichmann katalog i odaberite svoj novi par cipela za tople dane koji dolaze. Ponude iz kataloga vrijede sve do isteka zaliha.

Sa stranica novog Deichmann katalog broja izdvajamo: balerinke u nježnim i svježim proljetnim bojama, ukrašene elegantnim detaljima za samo 149,00 kuna, Salonke ili cipele na punu petu, ukrašene šljokicama ili zakovicama ili elegantne niske cipele s remenom za 199,00 kuna, sandale na štiklu za 199,00, niske ili visoke tenisice s raznim printovima za 149,00 kuna.

Za muškarce je Deichmann ovoga proljeća pripremio Venice sportsku obuću za 229,00 kuna i modele za samo 169,00, klasične muške cipele već od 159,00 kuna i klasični model u crnoj boji od prave kože za 259,00 kuna, kao i udobne kožne sandale za 369,00 i još više dobrih ponuda.

Na posljednjoj stranici kataloga potražite i odlične ponude mladenačkih Nike, Puma i Adidas modela sportske obuće u živim bojama proljeća za 369,00 kuna.

Zavirite na stranice novog Deichmann katalog broja, informirajte se  najnovijim trendovima u svijetu modne obuće i odaberite svoj par po najpovoljnijoj cijeni. Pratite Deichmann s nama i dalje, a u našoj rubrici Obuća potražite i druge aktualne kataloge s novim proljetnim kolekcijama.

Deichmann katalog proljeće 2014. vrijedi sve do isteka zaliha.