Deichmann katalog

Deichmann katalog listopad 2017

Deichmann katalog vrijedi do isteka zaliha

Novi Deichmann katalog donosi izvrsnu ponudu gležnjača za cijelu obitelj – dočekajte hladne i kišne jesenske dane spremni uz povoljnu Deichmann obuću i oživite jednoličnost jesenskih boja oživite odabirom neke od neočekivanih boja na novim Deichmann gležnjačama i čizmicama. Prelistajte katalog, provjerite ponudu svih modela i odaberite nešto za sebe. Ponude vrijede sve do isteka zaliha.

U Deichmann katalogu očekuje Vas odlična ponuda dječje, ženske i muške obuće za jesen već od  149,00 kuna. Uz kvalitetnu izradu koja će Vas zaštititi od raznih vremenskih neprilika, Deichmann obuća za jesen 2017 odlikuje se, kao i uvijek, modernim dizajnom, udobnošću modela i materijala, a dolazi u širokom spektru boja. Odaberite ružičaste, oker žute, plave ili crvene gležnjače i razbijte monotoniju jesenskih boja, a ako Vam je draža klasika, Deichmann donosi i modele u pravim jesenskim smeđim i sivim nijansama.

Iz ponude novog Deichmann kataloga izdvajamo Highland Creek gležnjače raznih modela i boje za samo 229,00 kuna, gležnjače s umetcima od krzna ili kože, za 259,00 dječje gležnjače u pastelnim bojama za 249,00, a uz cipele odaberite i odgovarajuću modnu torbu, po više nego pristupačnim cijenama.
Dječje gležnjače za samo 149,00 kuna, muške gležnjače za 299,00, i Fila gležnjače za 299,00 i 349,00 kuna.

Prelistajte cijeli katalog i pronađite nešto za sebe. Pratite Deichmann kataloge  s nama i dalje i ne propuštajte Deichmann akcije, a za još više izbora provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge u rubrici Obuća. Ponuda novog Deichmann kataloga vrijedido isteka zaliha.