Deichmann katalog Graceland

Deichmann katalog Graceland

Deichmann katalog

Deichmann katalog Graceland vrijedi do isteka zaliha

Deichmann katalog Graceland – Najnovija ponuda tenisica iz Deichmanna, supermoderno i superpovoljno, već od 149,00 kuna; klasične i trendy tenisice, jednobojne, s uzorkom, sa zakovicama i šljokicama, visoke ili niske – pogledajte Deichmann katalog Graceland i upotpunite svoju garderobu za male novce.

 

Novi Deichmann katalog – posebno izdanje s tenisicama; klasične tenisice više različitih modela za samo 149,00 kuna i visoke za 199,00 te supermoerne tenisice sa povišenom punom petom ukrašene zakovicama i šljokicama – apsolutnim must have dodatkom ove jeseni, već od 199,00 kuna. Tenisice u “ulatnoj” ili u crnoj boji za 229,00 i gležnjače za 259, također ukrašene zakovicama također su u ponudi novog Deichmann kataloga, posebnog izdanja s Graceland tenisicama.

 

Prelistajte Deichmann katalog Graceland i odaberite supermoderne i superpovoljne tenisice za ovu jesen, a preporučamo Vam i redovni sezonski Deichmann katalog kojega također možete pronaći na našim stranicama. Pratite Deichmann s nama i budite u tijeku s najnovijim trendovima u obući. Za još više dobrih ponuda zavirite u našu rubriku Obuća i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Deichmann katalog Graceland s ponudom tenisica vrijedi se do isteka zaliha.