Decathlon katalog ljeto

Decathlon katalog ljeto

Decathlon katalog

Decathlon katalog Ljeto vrijedi do isteka zaliha

Novi Decathlon katalog – Ljeto – kupaći kostimi za muškarce i žene, obuća za plažu i još više ljetnih artikala po super povoljnim cijenama iz prodajnog lanca Decathlon; prelistajte novi Decathlon katalog i otkrijte sve. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Odličan izbor ljetnog asortimana po iznimno povoljnim cijenama pronaći ćete na stranicama Decathlon kataloga. Kupaće gaće za muškarce ili donji / gornji dio kupaćeg kostima za žene svaki komad za nevjerojatnih 19,99 kuna  ili japanke za samo 29,99 kuna – neke su od ponuda.

Osim artikala u novom Decathlon katalogu u Decathlon trgovini u Zagrebu, Ulica Velimira Škorpika 34 te u Decathlon web trgovini možete nabaviti i posebne vezice za kupaće kostime, povoljne ručnike za plažu, majice za more (od poliestera, za brzo sušenje, materijal protiv pijeska), obuću za kupanje, maske i ostalu opremu za ronjenje…

Prelistajte katalog i provjerite sve ponude superpovoljnih kupaćih kostima iz Decathlona. Pratite našu rubriku Decathlon katalog i ubuduće i budite u tijeku sa svim ponudama ovog prodajnog lanca. Želite li pogledati ponude kupaćih kostima i ostalog ljetnog asortimana i drugih trgovina, zavirite u našu rubriku Ljeto 2015 i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Decathlon katalog vrijedi sve do isteka zaliha.