concordia namještaj katalog

concordia namještaj katalog

Concordia namještaj katalog 8/2012

Concordia namještaj katalog traje od 20.08. do 03.09. 2012. godine

Novi Concordia namještaj katalog za kraj kolovoza i početak rujna donosi nam vrlo dobru akciju namještaja s uštedama koje se penju i do 50%. Osim velikih popusta na sobe, regale, vitrine, kuhinje, elemente i ostalo trenutno aktualno u ovom periodu godine, Concordia namještaj u svom novom katalogu objavila je za vas i akciju s 20% popusta na kompletan asortiman u svim svojim prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Osim pristupačnih cijena proizvoda Concordia katalog donosi vam i brojne pogodnosti pri kupnji, kako bi nabavka novog namještaja za vas bila što manje opterećujuće iskustvo. Sve detalje vezane za pogodnosti kao i opcije plaćanja proizvoda iz Concordia kataloga i ostalog asortimana, potražite detaljnije u ovom Concordia namještaj katalogu.

Od nama posebno zanimljivih proizvoda koje Concordia namještaj katalog donosi, izdvajamo: moderna garnitura na razvlačenje Miami, s uštedom od 47%, kuhinjski blok Dresden s elektro aparatima (napa, pećnica, hladnjak) spreman za isporuku odmah, ušteda 30% i Mobilia kuhinjski blok s uštedom od 30%, besplatnom dostavom i montažom i mogućnošću kombiniranja po potrebi.

Tražite li proizvode ovog tipa, Concordia namještaj katalog bi svakako trebali prelistati. Uživajte u ovoj Concordia akciji do 3. rujna 2012. godine u sljedećim prodajnim centrima:

– Concordia Zagreb, Velesajam
– Concordia Zagreb, Sesvete
– Concordia Kutina
– Concordia Rijeka

Želite li pogledati prethodne Concordia namještaj kataloge, molimo slijedite ovaj link: Concordia namještaj katalog