City center one magazin

City center one magazin

City center one magazin proljeće 2014

City Center One magazin – novi broj časopisa trgovačkog centra City Cetner, nova doza modnih i kozmetičkih novosti, zanimljivih članaka, shopping preporuka i korisnih savjeta. Moda, make up, njega lica, kose i tijela, dječja moda, savjeti za uređenje doma, zdrava hrana i jednostavni recepti, celebrity intervju – više od 100 stranica zanimljivog štiva. Zavirite na stranice novog City Center One magazina, zabavite se, informirajte se i budite u tijeku s najnovjim trendovima.

Kao što ste i navikli, i ovaj broj cCity Center One magazina  donosi Vam pregršt korisnih kozmetičkih savjeta. Beauty noviteti koje ćete obožavati, make – up trikovi, savjeti za Frizure – jednostavno, efektno i uvijek u  trendu – potražite sve članke na stranicama novog City Center One časopisa.

Prije odlaska u shopping u City Center One konzultirajte se s City Center One stručnjacima, pročitajte modne savjete iz aktualnog časopisa i saznajte sve o  komadima s uzorkom i kako ih nositi, kako kombinirati hlače i cipele kako nositi prozirno ovoga proljeća, kako tenisice iskombinirati sa svim odijevnim predmetima… City Center One časopis Vam predstavlja povratak špic cipela – čak i na balerinkama i uvodi Vas u nove proljetne trendove: romantika na bojama, uzorcima i krojevima; cvijetni uzorci, vedre boje i volani  preporuka su City Center One modnih stručnjaka. Osim modnih savjeta za Vas, pročitajte i nekoliko prijedloga za Vaše klinceze.  i 

Detoksikacija duše, tijela i prostora, sve o limunu i  jednostavni recept – torta od limuna, zop lista izletišta, technofreak kutak i intervju s Ivom Balaban koja za najbolji izgled savjetuje – osmijeh  – sve to i još mnogo više pronaći ćete na stranicama novog City Center One magazina.

Udobno se smjestite i započnite listanje online City Centre One časopisa. Zabavite se i informirajte iz udobnosti svog naslonjača. Sve City Center One novosti redovno možete pratiti na našim stranicama, a za još više zabave potražite i druge časopise i ostale novosti iz  svih trgovačkih centara.