City Center One magazin

City Center One magazin

City Center One magazin proljeće 2013

City Center One magazin za proljeće 2013 godine

Prelistajte posljednji magazin iz City Center One trgovačkog centra.

City Center One Magazin proljeće – Novo sezonsko izdanje časopisa omiljenog shopping centra – City Center One Magazin – Prelistajte proljetno izdanje časopisa City Center One.

 

Proljetna moda – Top trendovi i kako ih nositi; Diva u uredu; Torbe koje morate imati; Stilovi prema raspoloženju i Trendy haljine samo su dio članaka u proljetnomo izdanju City Center One magazina. Pročitajte i praktične savjete za stil, pogledajte pregled modnih novosti iz muškog svijeta i modni izvještaj za klince&klinceze.

 

City Center One magazin više je od promotivnog letka shopping centra i donosi Vam zaista pregršt interesantnih članaka u zabavnom i informativnom tonu.  Pročitajte i intervju s Anom Bagić koja obožava čizme, savjete za proljetni make up te prijedloge za organiziranje doma po svom ukusu.

 

Pročitajte i novosti iz City Center One prodajnih mjesta u Zagrebu i Splitu, zanimljivosti iz pojedinih trgovina u ovim centrima, izdvojenu povoljnu ponudu i saznajte detalje o velikoj nagradnoj igri, sve to u City Center One magazinu.

 

Zabavite se uz City Center One magazin, a potražite i druge objave u našoj rubrici Časopis, te sve zanimljivosti o ovom shopping centru u rubrici City Center One.