City center one magazin

City center one magazin

City center one magazin Škola 2013

City center one magazin vrijedi do isteka zaliha

Novi broj City Center One časopisa – City Center One Magazin Školarci – savjeti za najpovoljniju kupcu, vodič za roditelje prvoškolaca, moda za sve uzraste, shopping lista i 10 savjeta za bolji uspjeh u školi – prelistaje novi  City Center One časopis.

 

Novi broj City Center One magazina donosi: pregled sve potrebne opreme u CCO  trgovinama i popis trgovina u centrima, torbe za svačiji ukus, pernice, bilježnice, pribor, pravila iz dječje sobe, prehrana za bolje učenje, moda za coolere, sportska oprema i svijet cipela, 10 savjeta za dobar uspjeh u školi i rubrika za srednjoškolce. Prelistajte novi City Center One magazin i pronađite nešto za sebe.

 

Osim pregleda ponude kompletnog školskog asortimana City Center One časopis donosi i savjete za zdravu prehranu školaraca, prijedloge za uređenje dječjih soba, savjete za lakši polazak u prvi razred, ali i savjete za najbolji shopping za buduće mame i bebe. Pogledajte i detalje natječaja Postani maneken uz CCO – sve detalje potražite na stranicama City Center One časopisa.

 

Prelistajte City Center One magazin školarci i saznajte gdje u City centrima možete pronaći najpovoljniju opremu i pribor za školarce, uključujući i obuću, odjeću i opremu za sportske aktivnosti. Pratite City Center One objave u našoj rubrici Časopis, kao i sve ostale novosti iz City Center One Zagreb East, Zagreb West i Split.