City Center One magazin

City Center One magazin

City Center One magazin

City Center One magazin za jesen 2013 godine

City Center One magazin – časopis City Center One shopping centara koji Vam svaka tri mjeseca donosi   svježije najave događanja, novosti iz CCO centara te najbogatije modne izloge u kojima će svi   pronaći nešto za sebe. Prelistajte City Center one  magazin i saznajte sve najnovije trendove iz svijeta mode i ljepote, shoppinigajte sa stilom, isprobajte najnovije make-up trikove, odaberite najbolje za djecu i uredite vaš dom. City Center One magazin očekuje vas na policama trgovina u CCO centrima, a časopis možete pogledati upravo na našim stranicama.

 

U City Center One magazin izdanju za jesen 2013. godine čitajte sve o najnovijim ponudama u trgovinama centara, pogledajte najnovije modne trendove ove sezone i pogledajte prijedloge za poslovni look, savjete za izbor traperica te pravi odabir kaputa. Isprobajte dandy stil il punk rock, ako to više odgovara Vašoj osobnosti. City Center One magazin donosi i intervju s  Ivanom Hercegom, koji više voli eleganciju od odijela.

City Center One magazin u rubrici Lifestyle donosi Vam i prijedloge za šik uređenje doma s fokusom na detalje; čaše, pleteninu i deke – zavolite svoj dom i budite sretni u njemu. City Center One magazin donosi i prilog o djeci, kao i “novo lice jedne namirnice” – u ovom broju to je jabuka.

Uz shopping i lifestyle članke uz City Centre One magazin izdanju za jesen uživajte i u pregledu hrvatskih top  izletišta : za ovu jesen: upoznajte dvorce hrvatskog Zagorja.

Udobno se smjestite i započnite pregledavanje novog City Center One magazin izdanja za jesen 2013. na više od 100 stranica. Saznajte novosti iz CCO centara i sa svjetskih modnih pisti, učinite svoj dom ljepšim mjestom za život i saznajte još ponešto o zdravoj prehrani.

Pratite sve naše objave u rubrici City Center One, ali i ostala izdanja u rubrici Časopisi  i uvijek budite u tijeku s najsvježijim novitetima.