Chipoteka katalog

Chipoteka katalog

Chipoteka katalog Elektronika i alati

Chipoteka katalog vrijedi do 30.04.2014.

Novi Chipoteka katalog – posebo izdanje s ponudom elektronike  i alata – prelistajte i upoznajte se s novostima u ponudi i odaberite najpovoljnije cijene. Ponuda je aktualna do 30. travnja 2014. godine.

Chipoteka Trgovina elektroničkim komponentama i uređajima u ovom kataloškom izdanju predstavlja Vam svoju ponudu elektronike i alata: alati, antenska oprema i priobr, brodska oprema i dijelovi, elektromehaničke komponente, elektroničke komponente, izvori napajanja, mjerna oprema i pribor, samogradnja – sve to kategorije su proizvoda čiju ponudu donosi novi Chipoteka katalog.

Iz Chipoteka katalog ponude elektronike i alata izdvajamo: detektor metala za 108,00 kuna, teleskopski magnet snižen 20 posto za samo 32,00 kune, naglavno povećalo za 40,00 kuna, naglavno povećalo sa LED osvjetljenjem za 57,12, stolna lampa s lupom 3x za 384,00 kune, Punjiva ručna svjetiljka za 163,00, ručna baterijska svjetiljka za 99,00, lampa za kampiranje  SL1121 za samo 80,00 kuna – sve su to artikli i novog Chipoteka katalog izdanja elektronika i alati.

Chipoteka katalog donosi i povoljne ponude strujnih kliješta UT-207, digitalnog multimetra, mjerača jačine zvuka, termometara, anemometara, instrumenata za mjerenje otpora izolacije, detektora pokreta i zvuka, digitalnih sobnih aparata i još štošta. Pogledajte kompletnu ponudu na stranicama kataloga.

Prelistajte novi Chipoteka katalog, saznajte sve novosti u ponudi i sve akcijske cijene za aktualno razdoblje i u ožujku kupujte povoljnije. Pratite i dalje našu rubriku Chipoteka katalog u kojoj Vam donosimo sve najnovije kataloške objave ovoga prodajnog lanca. Preporučamo Vam i novi Chipoteka katalog s ponudama računalne opreme i smartphonea, kojega također možete pronaći na našim stranicama.  Zanima li Vas ponuda i drugih prodajnih lanaca, u našoj rubrici Tehnika potražite još neki od aktualnih kataloga.

Chipoteka katalog vrijedi do 30. travnja  2014. godine.