Chipoteka katalog

Chipoteka katalog

Chipoteka katalog 11 proizvoda po ekskluzivnim cijenama

Chipoteka katalog vrijedi do isteka zaliha

Chipoteka je u svom novom katalogu prema svim svojim kupcima i korisnicima bila široke ruke te nam je osigurala 11 proizvoda po ekskluzivnim cijenama.

Proizvodi koji imaju posebne cijene u ovom Chipoteka katalogu odnose se na: PC računala, prijenosna računala i računalnu opremu kao tipkovnice, pisači i sl.

S obzirom na nadolazeću školsku godinu odlična ponuda osobnih i prijenosnih računala iz Chipoteke dolazi u pravo vrijeme, samo napominjemo da ćete uz osobno računalo trebati i monitor koje ova ponuda ne uključuje u cijeni.

U Chipoteka katalog ponudi nalaze se osobna računala konfiguracija IQ Chipo Surf6, Chipo Play i103 te HP prijenosna računala koja uključuju i torbu.

Cijene Chipoteka računala kreću se od 1.898kn za IQ Chipo Surf 6 osobno računalo pa sve do 4549kn za prijenosno računalo HP P4530s s torbom.

Ovisno da li trebate računalo za privatno ili profesinalno korištenje Chipoteka vam je osigurala povoljnu nabavku uz obročnu mogućnost kupnje bez kamata i naknada, jednostavno zavirite sami i pogledajte što je trenutno aktualno u svim Chipoteka trgovinama diljem Hrvatske.

Sve ostale Chipoteka kataloge možete pronaći na linku koji vam donosimo u nastavku: Chipoteka katalog