Candy katalog

Candy katalog

Candy katalog

Candy katalog perilice vrijedi od 15.07. do 15.11.2013 godine

Candy katalog perilica za rublje – pogledajte odličnu ponudu vrhunskih perilica raznih kapaciteta, standardnih i specijalnih dimenzija, u bijeloj ili inox boji, prelistajte Candy katalog perilice. Cijene u katalogu su preporučene maloprodajne cijene.

 

Candy katalog predstavlja svoju ponudu najnovijih modela, aktualnu od 15. srpnja do 15. studenog 2013. godine. Pogledajte ponudu i odaberite model prema svojim potrebama i mogućnostima. Candy perilice kapaciteta od 4 do 9 kg – sve uz 40 mjeseci potpune garancije za sve prikazane perilice kupljene u periodu važenja Candy katalog novog izdanja.

 

Izdvajamo neke od dobrih ponuda: perilica rublja 6 kg preporučene maloprodajne cijene od 2.799,00 kuna, perilica za 7 kg rublja za samo 3.099,00 perilica  kapaciteta 8 kg  za 2.999,00, i  9 kg za cijenu od 4.290,00 kuna – prelistajte Candy katalog i saznajte sve detalje o ovim i drugim perilicama. Među ponudom Candy katalog nalaze se perilice sa standardnim kružnim otvorom postavljenim na prednjici, s otvorom na poklopcu, kao i perilice standardnih i posebnih dimenzija, što se odnosi na širinu i dubinu perilica.

 

Vrhunska tehnika po pristupačnim cijenama, veliki izbor različitih modela, iz kojeg zaista svatko može  odabrati odgovarajuću dimenziju, oblik i boja za svoj prostor. Pogledajte kompletnu ponudu Candy katalog do 15. studenog.

Pratite rubriku Candy katalog, a želite li još više dobrih ponuda odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Tehnika.