Calzedonia katalog Kupaći kostimi

Calzedonia katalog Kupaći kostimi

Calzedonia katalog Kupaći kostimi 2016<h2

Calzedonia katalog Kupaći kostimi vrijedi za ljeto 2016.

Novi Calzedonia katalog donosi odabrane modele iz aktualne kupaćih kostima ovog talijanskog modnog branda koji je postao sinonim za kvalitetu i stil u svijetu kupaćih kostima, rublja i čarapa. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i odaberite svoj model. Katalog vrijedi sezonski, za Ljeto 2016.

Pred vama je novi Calzedonia katalog s kolekcijom ženskih kupaćih kostima za aktualnu sezonu Ljeto 2016. Senzualne ženstvene modele kupaćih kostima provjerene Calzedonia kvalitete predstavlja Vam glavna zvijezda kolekcije, Adriana Lima. Nova kolekcija obiluje bojama u spektru od bijele i pastelno ružičaste, preko klasike crnih modela do žarkih zelenih i drugih ljetnih boja.U kolekciji su kupaći kostimi modernih i klasičnih, ali svakako prepoznatljivih krojeva među kojima će zasigurno svaka žena pronaći svoj odgovarajući model; jednodijelni i dvodijelni kostimi, s podstavljenim ili laganim košaricama, visokog ili niskog struka, asimetrično krojeni ili klasično oblikovani…

Bilo da volite jednostavan stil, mladenačke i ultramoderne detalje, zanimljive detalje koji oponašaju vez i etno motive, nova kolekcija kupaćih kostima talijanskog branda Calzedonia nudi odgovarajući model za svaki ukus. Ako ste u potrazi za novim kupaćim kostimom za ovo ljeto, svakako Vam preporučamo aktualni Calzedonia katalog. 

Zavirite na stranice novog Calzedonia kataloga, uživajte u bojama i mirisima mora i ljeta,  a za još više modnih prijedloga posjetite naše rubrike  Modni katalozi ili Odjeća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Calzedonia katalog kupaćih kostima vrijedi za sezonu Ljeto 2016.