Bubamara katalog

Bubamara katalog

Bubamara katalog Ljeto 2013

Bubamara katalog Ljeto 2013 vrijedi od 12.06. do 15.07.2013.

Bubamara katalog ljeto – zabava i oprema za djecu, bogati izbor i povoljne cijene:: Lopte na napuhvanje, razne igračke na napuhavanje, narukvice i koluti za plivanje samo 15,99, bazenčići već od 35,90, dječji losion i krema za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom već od 34,90 i još mnogo toga, ukratko,  sve što će Vam ovo ljeto trebati za zabavu Vašeg klinca, ali i asortiman igračaka i opreme za vrt i dvorište. Pogledajte novi Bubamara katalog ljeto i odaberite nešto za svog klinca.

 

Razveselite sebe i svoje najmlađe, prelistajte bogato opremljeno ljetno izdanje Buba Mara katalog i po povoljnim cijenama nabavite super opremu za igru, zabavu i kupanje ovog ljeta. Veliki izbor igračaka na napuhavanje, madraci i bordići pomoćna oprema za plivanje, kupaći kostimi i gaćice, ručnici, zaštitna dječja kozmetika, ali i tobogani, vrtne kućice i ostali program za vrtnu igru i zabavu očekuje Vas na stranicama novog Buba Mara katalog izdanja. Ponuda Buba Mara katalog vrijedi od 12. lipnja do 15. srpnja 2013. godine.

Iz ponude Buba Mara katalog ističemo: velike lopte na napuhvanje za  samo 15,99, koliko stoje i razne male igračke u životinjskim oblicima, na napuhavanje i koluti drugih  modela u raznim dimenzijama, bojama i oblicima, bazenčić –  čamac za samo 35,90, veći čamci –  Barbie za cure  i Hot Wheel za dečke po  46,90 kune, madraci za more već od 15,99, daska za plivanje 65,99 i razne druge super stvarčice: – vodene puške, oprema za ronjenje, dalekozori za istraživanje i još štošta, sve po dobrim cijenama, uz novi Buba Mara katalog ljeto.

Buba Mara katalog donosi i: Dječja kozmetika za zaštitu od sunca Becutan, SPF 50 već od 34,90 također spada u najbolju ponudu Buba Mara katalog novog izdanja. Cipele za vodu za 39,90 kupaći kostimi za curice 129,90 i kupaće gaće za dečke 84,90, ručnici s kapuljačom 89,90 također su dio ponude Buba Mara katalog ljeto izdanja.

Pogledajte novi Buba Mara katalog i opremite svoje klince za male novce ovo ljeto. Svi Buba Mara katalozi redovito Vas očekuju na našim stranicama, Pratite Bubamara trgovine s nama, ali i druge trgovine dječjom opremom, u našoj rubrici Za djecu i razveselite sebe i svoju djecu. Ponuda Buba mara katalog vrijedi od. 12. lipnja do 15. srpnja 2013. godine.