Bubamara katalog

Bubamara katalog

Bubamara katalog travanj, svibanj

Bubamara katalog vrijedi do 31.05.2013 godine

Buba Mara katalog – punih 20 stranica bogato opremljenog kataloškog izdanja; sve za igru na otvorenom, od lopte i vrtnog pijeska, sportskih rekvizita i „radne“ opreme sve do prave male kuće, sve što Vaši klinci i klinceze mogu zamisliti pronađite u novom Buba Mara katalog izdanju.

 

Proljeće je konačno stiglo, pravo je vrijeme da sa svojim mališanima izađete na svježi zrak. Ponuda Buba Mara katalog travanjskog izdanja namijenjena je upravo Vama, spremnima za igru i zabavu s klincima na otvorenom.

 

Buba Mara katalog nudi Vam zaista pregršt savršene ponude malih i velikih igračaka, prikladnih za djecu već od najmanjeg uzrasta, pa do onih malo starijih i spremnih za samostalnu igru. Prvenstveno Vam preporučamo učlanjenje u Buba Mara klub, jer uz predočenje klubske kartice ostvarujete pravo na posebnu klubsku cijenu, koja je često znatno niža od redovne. Klubske cijene provjerite kod pojedinih artikala, a pojedinosti o učlanjenju u klub potražite na posljednjoj strani novog Buba Mara katalog izdanja.

 

Iz bogate ponude Buba Mara katalog izdanja zaista se teško odlučiti za najatraktivnije ponude, neki od naših favorita su prava mala super vozila na akumulator; Go kart po klubskoj cijeni od 599,90 kuna,  motor za 399,90, ili džip za 990,00. Za najmlađe vozače preporučamo bicikl – guralicu baby za samo 129,90 ili romobili za 219,90.

 

Za čarobni doživljaj vrta Buba Mara katalog nudi Vam pješčanik već od 159,90 šator od 59,90, ljuljačke za sve uzraste; od baby veličina za 119,90 do onih najvećih sa tri sjedišta za 1199,90. Odaberite ljestve, tobogane, klackalice, trampolin ili  pravu malu kuću  već od  1.290,90 kuna, samo u Buba Mara katalog proljetnom izdanju.

 

Za male vrijedne ruke tu je i super mehanizacija; Buba Mara katalog donosi Vam pravi mali traktor za 760,90, kosilice za 59,90 ili 86,90, tačke po 139,90, set alata za 79,90, mnoštvo kamiona, mješalica, strojeva ostale „radne“ opreme.

 

Pogledajte i igračke za plažu,  ili ponudu za male sportaše. Buba Mara katalog nudi Vam veliki izbor Disney licenciranih lopti, koš samostojeći za 149,90 rekete 39,90, pribor za golf za 59,90 set od dva nogometna gola s loptama 149,90 i još puno puno toga.

 

Pogledajte cijelu ponudu Buba Mara katalog proljetnog izdanja. Pratite i ostalu zanimljivu  u rubrici Buba Mara katalog, a prelistajte i neki od ostalih kataloga iz naše rubrike Za djecu.

 

Buba Mara katalog –  20 strana prijedloga za igru na otvorenom, sa odličnom opremom uz prihvatljive cijene – Pogledajte cijeli Buba Mara katalog.