Brodomerkur katalog

Brodomerkur katalog

Brodomerkur katalog travanj

Brodomerkur katalog vrijedi do 30.04.2013 godine

Brodomerkur katalog travanj – Bogata mjesečna ponuda Brodomerkur asortimana po povoljnim cijenama – velika akcija i do 40 posto nižih cijena kupaonskih kada, jeftinija bijela tehnika te pločice i krovni crijep. Pogledajte Brodomerkur katalog travanj.

 

Vrtne garniture, alat, vrtna i građevinska mehanizacija, građevinski materijal, podne obloge, podna i zidna keramika, boje i lakovi, rasvjetna tijela, bijela tehnika, kuhinjski aparati, vrata i prozori, namještaj, sve to i još mnogo više pronaći ćete u novom izdanju Brodomerkur katalog travanj.

 

Iz bogate ponude po povoljnim cijenama koju Vam donosi travanjski Brodomerkur katalog za Vas smo izdvojili nekoliko hitova. Vrtna garnitura drvena po sniženoj cijeni od 1.499,00 kuna svakako je jedna od najboljih.  Alat, strojeve, vrtnu i građevinsku mehanizaciju pronaći ćete na stranicama 2. i 3. Novog Brodomerkur katalog izdanja. Preporučamo motornu pilu za 1.699,00 uz koju na poklon dobivate kapu, travokosačicu Einhel za 999,00, ili mješalicu za beton sniženu na 1.399,00 kuna.

 

S odjela kupaonskog namještaja i keramike Brodomerkur katalog travanjskog izdanja preporučamo Vam kvalitetne talijanske keramičke pločice već od 49,90 ili veliku rasprodaju kada, po akcijskim i do 40 posto nižim cijenama.

 

Brodomerkur katalog donosi Vam i akcijske cijene odabranih laminatnih podova, krovne folije, mediteranskog i kontinentalnog crijepa uz dodatni popust za gotovinsko plaćanje Sniženi su i kuhinjski aparati; frižideri i ledenice, perilice, usisavači, klima uređaji i mikrovalne pećnice. Hladnjak kombinirani Gorenje dostupan Vam je za samo 1.499,00 kuna.

 

Za potpuni uvid u povoljnu Brodomerkur ponudu zavirite na stranice novog izdanja Brodomerku katalog travanj i odaberite za svoj dom samo najbolje i to po akcijskim cijenama.  Pogledajte i ostale redovne Brodomerkut kataloge i kataloge s akcijskom Brodomerkur ponudom.  Pogledajte i ostale kataloge iz rubrika Tehnika ili Interijer.

 

Odlična travanjska ponuda Brodomerkura – pogledajte novi Brodomerkur katalog.