Brodomerkur katalog

Brodomerkur katalog

Brodomerkur katalog listopad

Brodomerkur katalog listopad vrijedi do 31.10.2012.

Aktualni Brodomerkur katalog za listopad donosi nam doista široku i prilično zanimljivu akciju na proizvode iz dijela asortimana, dostupnu u svim Brodomerkur trgovinama u više hrvatskih gradova.

U ovom periodu godine kada je zima pred vratima Brobomerkur nam je pripremio 10% popusta na cjelokupan asortiman popularnih svjetskih proizvođača HTZ opreme. Zaštitite tijelo od vremenskih nepogoda uz Venitex, Tiger ili Panoply proizvodime prilagođene za nešto ekstremnije vremenske uvjete.

U nastavku ovog Brodomerkur kataloga, od pogodnosti koje vas očekuju pri kupnji, izdvajamo veliku rasprodaju keramičkih pločica u Brodomerkur Sirobuja centru koja počinje 18. listopada i mogućnost kupovine na dvanaest rata bez kamata.

Od ostalih proizvoda u ovom Brodomerkur katalogu možda će vas zanimati akcije na proizvode s odjela tehnike, proizvoda za dom, domaćinstva, građenja, grijanja, vrta i slično.

Također, sve vas koji planirate aktivno sudjelovati u nadolazećem kolinju, Brodomerkut je pripremio posebnu ponudu pribora za kolinje koju možete pogledati na zadnjoj stranici ovog Brodomerkur kataloga, a odnosi se na nadolazeći studeni.

Preporučamo da svakako pregledate novi Brodomerkur katalog, mnogo je proizvoda koji bi vam mogli zatrebati u obavljanju svakodnevnih obaveza ili užitaka.

Ostale Brodomerkur kataloge pogledajte na linku u nastavku: Brodomerkur katalog.