Brodomerkur katalog

Brodomerkur katalog

Brodomerkur katalog lipanj

Brodomerkur katalog lipanj vrijedi do 30.06.2013.

Novi Brodomerkur katalog – ljeto u Brodomerkuru uz povoljne cijene: povoljna kućna tehnika, asortiman za plažu i uživanje na otvorenom, tv, računalna oprema i još mnogo toga iz standardnog Brodomerkur asortimana.  Prelistajte katalog i otkrijte što Vam je Brodomerkur pripremio za ovaj mjesec.

 

Iz ponude izdvajamo: klima uređaj već od 1.899,00 kuna, ležaljke pvc od 199,99 u mjesto po redovnoj cijeni od 249,00, suncobrani već od 39,00, povoljni ventilatori. Za zabavu na moru ovo ljeto iz Brodomerkur katalog novog izdanja odaberite: kajak set 999,00, madrace za more o d29,90,  bicikla za cijelu obitlej već od 699,00. kuna, romobile za djecu i još ponešto.

Sve za tople ljetne dane koji dolaze, kao i oprema za kućanstvo; povoljno  posuđe, bijela tehnika i mali kućanski aparati očekuju Bas u Brodomerkur katalogu za lipanj, po akcijskim ili trajno dobrim cijenama.  

Novi Brodomerkur katalog donosi Vam i raznoliku ponudu televizora raznih veličina ekrana renomiranih proizvođača. Povoljne  televizore možete birati  već od  1599,00  kuna, a prijenosnih računala   već od 2.499,00 te tablete od  1199,00 kuna.

 

Pogledajte cijelu katalošku ponudu Brodomerkura uvjerite se sami u super ponudu i još bolje cijene. Pratite sve Brodomerkur kataloge s nama, ali i druge kataloge iz rubrike Eksterijer i Tehnika.

 

Ponuda Brodomerkur katalog aktualna je tijekom mjeseca lipnja.