C&A Zagreb

C&A Zagreb

C&A Brand

C&A uvijek u korak s vremenom

C&A je zaslužan za opće prihvaćanje brojnih trendova
Kako bi bili uspiješni u modnom sektoru, C&A uvijek mora znati što se trenutno traži. C&A je uvijek dobro znao što kupci žele.Još u pedesetim i šezdesetim godinama kad su bikini i mini suknje bili na “lošem glasu”, C&A je uveo te trendove u svoje trgovine i približio ih široj populaciji.Sa tim je velikim dijelom utjecao na modne trendove tog vremena. Danas je ušlo u praksu C&A tvrtke da se šalju trend spotteri da obilaze metropole kako bi saznali modna strujanja te ih proslijedili C&A dizajnerima. A dizajneri osmišljavaju modu koja se prodaje u svim C&A trgovinama.

C&A moda za europu

C&A i dalje na putu širenja

Sve je započelo 1841. godine kao poduzeće sa dva čovjeka, a danas je jedno od vodećih modnih poduzeća Europe. Nakon prvih otvorenih C&A trgovina u Nizozemskoj, nasljednici su osijetili potencijal poduzeća te su se počeli širiti po susjednim zemljama.Trenutno u Europi C&A ima preko više od 1400 podružnica, zastupljenih u više od 20 zemalja i više od 36000 zaposlenih djelatnika.
Njemačka je najveće tržište sa više od 450 trgovina, slijede Nizozemska, Austrija, Belgija, Španjolska i Francuska. zadnje otvorene C&A trgovine su u Italiji, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Srbiji.
C&A nudi modu za cijelu obitelj. C&A nudi dvanaest vlastitih marki koje svojoj publici od hipa i trendy pa do klasično-elegantnog ispunjavaju svaku modnu želju. C&A također nudi XL-shopove u C&A trgovinama, u kojima ljudi s natprosječno velikim konfekcijskim brojevima mogu pronaći lijepu modu za sebe.

Jedno od svjetski vodećih poduzeća na tržištu tekstila od bio-pamuka
C&A biopamuk dovodi na veliko tržište
Sve veća želja klijenata za ekološkim proizvodima potaknula je C&A na udovoljavanje tih želja.C&A od 2006. godine nudi kolekcije od certificiranog biološki uzgojenog pamuka, čime uvelike doprinosi očuvanju okoliša. Prilikom uzgoja biopamuka ne koriste se pesticidi, umjetna gnojiva niti genetski modificirano sjeme. Sa time se ponovno uspostavlja ekološka ravnoteža, potiče se održivo gospodarstvo, i štiti se zdravlje poljoprivrednika koji uzgajaju pamuk i njihovih obitelji. C&A je u 2009. godini prodao oko 12,5 milijuna odjevnih predmeta od biopamuka, čime predstavlja oko 10 posto ukupnog pamučnog asortimana u C&A. C&A teži tome da se taj udio povećava u nadolazećim godinama.Danas je C&A prvi u svijetu u ponudi odjeće proizvedene iz biopamuka. Posebno je ugodna činjenica kako biopamuk u C&A ne košta ništa skuplje od odjevnih predmeta proizvedenih od standardno uzgojenog pamuka.

Aktualni C&A katalog pronađite ovdje: C&A katalog