Bonprix katalog

Bonprix katalog

Bonprix katalog

Bonprix katalog vrijedi do 30.09.2013 godine

Novi Bonprix katalog – super ponuda ženske modne odjeće, obuće, kupaćih kostima i donjeg rublja, muška kolekcija i ponuda za djecu, čak 170 stranica bogato opremljenog kataloškog izdanja. Zavirite u novi Bonprix katalog  i uživajte u super ponudi.

 

Novi Bonprix katalog, objavljen na čak 170 stranica pružite će svim modnim sladokuscima duge minute užitka u odličnoj ponudi za ljeto 2013. godine. Bonprix katalog donosi Vam žensku, dječju i mušku kolekciju odjeće, kupaćih kostima, donjeg rublja i rublja za spavanje te kupaćih kostima s posebno bogatom ponudom ženske kolekcije.

Žensku ćete odjeću pronaći u novom Bonprix katalog izdanju na stranicama 1. – 138. Body Flirt trendy tkanine i originalni modeli s haljinama već od 189,90 i bluzama od 155,90, ekplozija boja  i uzoraka u mladenačkoj Rainbow kolekciji, povoljna BPC odjeća s veličinama do 56 koja uključuje i ponudu odjeće za sport i rekreaciju, s pojedinačnim dijelovima već od 99,00 kuna, za sve građe tijela, John Baner jeans, majice i košulje i još mnogo toga oduševit će Vas ponudom i cijenama. Prelistajte cijelo izdanje Bonprix katalog.

 

Bogatu ponudu kupaćih kostima u novom Bonprix katalog izdanju potražite od stranice 138. do 143. i pronađite ponudu bikinija već od 179,00 kuna, veliki izbor jednodijelnih i dvodjelnih modela za sve tjelesne građe, te pojedinačne dijelove već od 79,00,  obuću od  143 . do 151. s cijenama već od 95,00 kuna, a   donje rublje i rublje za spavanje od stranice 151. dpo 160, gdje ćete u Bonprix katalog novom izdanju  pronaći ponudu muške odjeće.

 

Udobno se smjestite, otvorite online Bonprix katalog i započnite uživanje u super kolekciji za jleto 2013. godine. Sve Bonprix kataloge redovito Vam donosimo na našim stranicama, pratite nas i ne propustite niti jedno izdanje.

 

Želite li još više ponude modne odjeće, predlažemo Vam da zavirite u naše rubrike Modni katalozi i Odjeća i odaberete još neki od kataloga.