Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog rujan

Bipa katalog vrijedi od 30.08. do 16.09.2012. godine

Novi Bipa katalog za rujan teme “najpovoljnija ponuda za blistavu kosu” donosi vam u prvom planu akcijske cijene proizvoda za njegu kose uz ostale itekako zanimljive akcijske proizvode i uštede.

U ovom periodu od danas (30.08.) do sredine rujna kada očekujemo novi Bipa katalog u svih 47 poslovnica Bipe diljem Hrvatske pronaći možete popust od 20% na sve boje za kosu što je svakako zanimljiv popust ukoliko koristite proizvode ovog tipa.

Osim 20% na sve boje za kosu, snižen je i cijeli asortiman Syoss kozmetike za kosu, šamponi, regeneratori i slično, također za 20%.

U ovom Bipa katalogu, predstavljeni su i poneki novi proizvodi, proizvođača Gliss i Elseve koje od sad možete pronaći u Bipa ponudi, probajte ih uz uštedu od 10%.

Dalje, Bipa vam u ovoj akciji nudi i 20% na kompletan Colgate asortiman. Ostali proizvodi također su cijenom vrlo povoljni, tako npr. Paloma kuhinjski ručnici u Bipi su sada 7.90kn što je 30% niža cijena od redovne, sve u svemu kao i uvijek vrlo zanimljiva i konkurentna ponuda iz Bipe koja vam ujedno i svojim jamstvom garantira najniže cijene.

Više o ovom jamstvu možete pronaći u Bipa katalogu ili u samim poslovnicama Bipe, zaključak je: svakako pogledajte ovaj Bipa katalog sigurno ćete pronaći što-šta zanimljivo.

Ukoliko vas zanimaju ostali Bipa katalozi, pogledajte ih sve ovdje: Bipa katalog