Bipa magazin proljeće ljeto 2016

Bipa magazin proljeće ljeto 2016

Bipa katalog

Bipa katalog Magazin proljeće 2016 vrijedi do isteka zaliha

Novi Bipa katalog – Bipa BC magazin – časopis s pregledom novosti u Bipa parfumerijama i Billa trgovinama, sezonska pravila njege kože i kose, prijedlozi za proljetni make up, mirise i njegu, zanimljivi članci i intervju s Miom Kovačić – Prelistajte novi parfumerijski Bipa časopis, informirajte se i zabavite i saznajte sve o novoj ponudi u Bipa prodavaonicama.

Bipa katalog – BC magazin donosi: Prijedlozi za šminkanje s detaljno objašnjenim koracima i korištenim proizvodima; novi trend u šminkanju očiju – “starry eyes” uz pomoć lash out tehnike, za raskošne trepavice filmskih diva, koja stvara efekt otvorenih i istaknutih očiju, francuska manikura, color block – spajanje nespojivih boja na noktima.

Norveška kvaliteta za zdravlje i lijep izgled zubi, serumi za bolje učinke u njezi lica, proljetni mirisi, savjeti za najbolje proizvode za čišćenje i piling lica, proizvodi za čišćenje mladenačke problematične kože, najbolja kombinacija proizvoda za tretman celulita, proljetna njega kose; preporuka proizvoda protiv opadanja kose, savjeti za moderne frizure – još su neke od tema u novom Bipa BC magazinu.

Bipa katalog – BC magazin predstavlja Vam Bipa Fasihon.hr – službena kampanja koja najavljuje još jedno vrhunsko modno izdanje; najbolje od hrvatskog dizajna na jednom mjestu izbor modnih dodataka i odjeće iz Bipe – torbe, marame, nakit, pregled pogodnosi uz Bipa Card za naredno razdoblje.

U novom Bipa katalogu pročitajte i zanimljivi intervju s Mi0m Kovačić, kolumnu psihologijnje Tanje Jurjević, sve o proljetnoom umoru; kako ga izbjeći i liječiti, potražite savjete za kreativni ured i još mnogo toga.

Prelistajte cijeli Bipa BC magazin i provjerite sve novosti iz svijeta make upa i parfema za ovo proljeće, a za još više novosti potražite i ostala izdanja u našoj rubrici Časopisi.

Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za sve novosti iz ovog lanca drogerija i parfumerija i iskoristite  Bipa akcije. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.