Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 08.08. do 27.08.2019.

Novi Bipa katalog donosi: 40 posto popusta na sve Calvin Klein mirise, 30 posto popusta na sve Afrodita proizvode za njegu lica, 25 posto popusta na sve B.Sun proizvode, 30 posto popusta na sve Vademecum proizvode za zubnu njegu, te druge Bipa akcije. Ponude vrijede u razdoblju od 8.kolovoza do 27.kolovoza 2019.godine. Prelistajte cijeli katalog i otkrijte sve.

U novom Bipa katalogu potražite: 40 posto popusta na sve Calvin Klein mirise, 40 posto popusta na sve Bvglari mirise, 30 posto popusta na sve Antonio Banderas mirise za muškarce, 30 posto popusta na sve Bruno Banani mirise za žene, 20 posto popusta na sve Noelle proizvode, 25 posto popusta na sve Bourjois proizvode za oči.

30 posto popusta na sve Afrodita proizvode za njegu lica, 25 posto popusta na sve Garnier color naturals boje za kosu, 40 posto popusta na sve Nature Box proizvode za njegu kose, 15 posto popusta na sve Head&Shoulders proizvode za njegu kose, 30 posto popusta na sve Dove proizvode, 25 posto popusta na sve Nivea gelove za tuširanje, također se nalaze u novom Bipa katalogu.

Novi Bipa katalog izdvaja i: 25 posto popusta na sve B.Sun proizvode, 30 posto popusta na sve Čupko proizvide za depilaciju, 25 posto popusta na sve Gillette proizvode, 30 posto popusta na Nivea proizvode za sunčanje, 25 posto popusta na sve Frutek proizvode za djecu, te druge Bipa akcije kozmetike.

S akcijske ponude novi Bipa katalog ovaj tjedan preporuča: 30 posto popusta na sve Vademecum proizvode za zubnu njegu, 40 posto popusta na sve Taft proizvode za kosu, 30 posto popusta na sve L’Angelica proizvode.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 8.kolovoza do 27.kolovoza 2019.godine.