Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 11.07. do 25.07.2019.

Novi Bipa katalog donosi: 30 posto popusta na Garnier proizvode za njegu lica, na sve Hugo Boss mirise, na sve Guam proizvode proziv celulita, 35 posto popusta na sva Somat sredstva za strojno pranje posuđa,na sve Fructis proizvode za njegu kose i brojne druge Bipa akcije; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 11. do 25. srpnja 2019. godine.

U novom Bipa katalogu potražite: 30 posto popusta na sve Hugo Boss mirise, 30 posto popusta na sve Garnier proizvode za njegu lica, 25 posto popusta na sve Nivea proizvode za sunčanje, 30 posto popusta na sve Ambre Solaire proizvode za sunčanje, 30 posto popusta na sve Neva proizvode.

30 posto popusta na sve Plidenta proizvode za zubnu njegu, 30 posto popusta na sve Guam proizvode proziv celulita, 30 posto popusta na sve Fa proizvode, 25 posto popusta na sve Palette prouzvode za kosu, 35 posto popusta na sve Fructis proizvode za njegu kose, 30 posto popusta na sve Syoss proizvode za njegu kose, 35 posto popusta na sve Wilkinson proizvode za brijanje, 25 posto popusta na sve Violeta pelene i baby vlažne maramice također su u Bipa katalog ponudi.

Novi Bipa katalog izdvaja i: 25 posto popusta na sve Ariel deterdžente za pranje rublja, 30 posto popusta na sve Perwoll specijalne deterdžente za pranje rublja, 25 posto popusta na sve Silan omekšivače i mirisne perle za rublje, 20 posto popusta na sve Čarli deterdžente za ručno pranje posuđa, 35 posto popusta na sva Somat sredstva za strojno pranje posuđa, 25 posto popusta na sva Sanytol sredstva za čišćenje.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi 11. do 25. srpnja 2019. godine.