Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 18.04. do 02.05.2019.

Novi Bipa katalog donosi odlične popuste od 20 do čak 50 posto na parfeme, make up, proizvode za njegu, oblikovanje i bojenje kose, proizvode za njegu zubi, dječju kozmetiku i opremu, higijenske potrepštine za kućanstvo i još više Bipa akcija. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i iskoristite sve Bipa popuste u travnju. Katalog vrijedi od 18. travnja do 2. svibnja 2019. godine.

Iz ponude Bipa kataloga izdvajamo 40 posto popusta na sve Bvlgari mirise, 30 posto na sve Bruno Banani mirise, na sve Maybelline prizvode dekorativne kozmetike, na sve Schauma proizvode za njegu kose, na sve Syoss proizvode za njegu, oblikovanje i bojenje kose, na sve Taft proizvode za oblikovanje kose, na sve Batiste šampone za suho pranje kose

30 posto popusta na sve Garnier proizvode, 30 posto na sve Le Petit Marseillais proizvode, 35 posto na sve Weilkinson proizvode za brijanje, 30 posto na sve Olival proizvode i sve Dove dezodoranse, 25 posto na sve Čupko proizvode za depilaciju, 20 posto popusta na sve Old Spice proizvode, na sve Oral B električne četkice, zamjenske glave, i tuševe za ispiranje, 30 posto na sve Colgate proizvode za zubnu njegu također su u Bipa katalog ponudi.

Bipa katalog izdvaja i 50 posto popusta na sve Pampers pants carry pack pelene, 30 posto popusta na sve Violeta pelene i vlažne maramice za djecu, na svu Becutan kozmetiku za bebe i Becutan deterdžente, na svu Frutek hranu za djecu.

30 posto popusta na Cocolino omekšivače za rublje, na Jar sredstva za ručno i strojno pranje posuđa, 30 posto popusta na sve Glade osvježivače prostora i svijeće, na sve Zewa maramice, kuhinjske ručnike i toaletni papir, na sva Sanitar sredstva za čišćenje i osvježivače WC školjke, na sva Bref sredstva za čišćenje i osvježivače wc školjke još su neke od Bipa katalog ponuda.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi u razdoblju od 18. travnja do 2. svibnja 2019. godine.