Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog zubi

Bipa katalog vrijedi do 19.08.2012 godine

Novi Bipa katalog “Sjajne cijene za sjajan osmijeh”. U ovom Bipa katalogu pogledajte proizvode za dentalnu higijenu po akcijskim cijenama, koje tokom kolovoza možete nabaviti u svim Bipa prodajnim trgovinama diljem zemlje.

Osim proizvoda za dentalnu higijenu, Bipa katalog za kolovoz sadrži i ostale higijenske proizvode, kao i proizvode za svakodnevno korištenje u kućanstvu.

Sigurno ste upoznati s Bipa jamstvom najniže cijene, gdje vam Bipa osigurava najnižu cijenu željenog proizvoda, u protivnom ukoliko pronađete nižu cijenu istog proizvoda u konkurentskim trgovinama Bipa vam osigurava kupnju tog proizvoda po toj, nižoj cijeni za vrijeme trajanja ponude iz Bipa letka.

Od ostalih zanimljivosti koje ovaj Bipa katalog sadrži, zanimljiv nam je popust od 30% na sve Somat proizvode za strojno pranje posuđa. Ovo je odlična ušteda ukoliko koristite strojno pranje posuđa, a Somat je svakako jedan od popularnijih proizvođača na našem tržištu.

Sve u svemu, vrijedi zaviriti u ovaj Bipa katalog, jer ova ponuda između ostalog može biti i sjajna prilika za obnoviti dentalno-higijenske zalihe koje svakodnevno koristimo.

Ostale Bipa kataloge potražite u nastavku. Bipa katalog

Pogledajte Bipa katalog u video obliku: