Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 27.06. do 11.07.2019.

Novi Bipa katalog donosi: 45 posto popusta na Bottega Verde proizvode, 25 posto popusta na sve Biobaza proizvode za sunčanje, 30 posto popusta na sve Afrodita proizvode za sunčanje, na sve Nivea proizvode za sunčanje i druge Bipa akcije; prelistajtet katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 27. lipnja do 11. srpnja 2019. godine.

U novom Bipa katalogu potražite: 30 posto popusta na sve Nivea gelove za tuširanje i losione za tijelo, 35 posto na Palmolive gel za tuširanje maslina, 20 posto na Afrodita losion za tijelo, 30 posto na odabrani Fa deo program, 30 posto popusta na sve Replay i Police mirise, 30 posto na sve Rimmel proizvode dekorativne kozmetike, 30 posto na sve Eveline proizvode.

25 posto popusta na sve Biobaza proizvode za sunčanje, 30 posto popusta na sve Afrodita proizvode za sunčanje, na sve Nivea proizvode za sunčanje, na sve Gillette prozvode, 25 posto na Čupko proizvode za depilaciju, 30 posto na Piz Buin proizvode za sunčanje, na sve Ambre Solaire proizvode za sunčanje, 20 postot na sve Old Spice proizvode, 30 posto na Le Petit Marseillais proizvde također su u Bipa katalog ponudi.

Novi Bipa katalog izdvaja i: 45 posto popusta na Bottega Verde proizvode, 25 posto na sve Persil proizvode za pranje rublja, 25 posto na sve Violeta toaletne papire, papirnate ručnike, salvete i maraice, 30 posto na sva Teta Violeta sredstva za čišćenje kućanstva, 25 posto na Nature Box losion za tijelo 25 posto na Olival odabrana ulja za lice, 25 posto na Garnier deo roll on i dezodorans i brojne druge Bipa akcije.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi u razdoblju od 27. lipnja do 11. srpnja 2019. godine.