Billa katalog

Billa katalog

Billa katalog

Billa katalog vrijedi od 03.11. do 09.11.2016.

Novi Billa katalog donosi: Novi rođendanski popusti od 30 + 20 + 10 posto na pojedine grupe proizvoda i druge redovne tjedne Billa akcije prehrane i higijenskih proizvoda. U Billa katalogu potražite i detalje nove super nagradne igre u kojoj kupnjom u Billi možete osvojiti wellnes vikend za dvoje te 2.000,00 kuna na kreditnoj kartici, za kupnju u Billi. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i štedite ovoga tjedna kupujući u Billa trgovinama. Ponude iz novog Billa kataloga vrijede u periodu od 3. do 9. studenog 2016. godine.

U Billi je u tijeku velika rođendanska SMS nagradna igra. Kod kupnje u Billa trgovinama čuvajte svoje račune, sudjelujte u velikoj SMS nagradnoj igri i budite jedan od 30 dobitnika nagrade wellnes vikend za dvoje u hotelu Kempinski Adriatic ili jedan od 30 dobitnika  2.000,00 kuna na American Express kreditnoj kartici, koji iznos možete iskoristiti za kupnju u Billi. Detalje nagradne igre potražite na stranicama novog Billa kataloga.

Ovoga tjedna u Billi uštedite na rođendanskim popustima i kupujte  30+20+10 posto povoljnije sav Clever mliječni asortiman i svježu tjesteninu, sve pekarske proizvode, sve Dorina čokolade, sve Knorr juge i kocke za juhu, sve Lepene čajeve i negazirana pića u PET ambalaži te sav Ornel i Likvi higijnski asortiman. Kako i u koje dane u tjednu ostvariti popuste na ove grupe proizvoda pročitajte na stranicama novog Billa kataloga.

U Billi vas ovoga tjedna osim nagradne igre i rođendanskih popusta na grupe proizvoda očekuju i brojne druge tjedne Billa akcije; prelistajte cijeli Billa katalog i provjerite sve mogućnosti ušteda pri kupnji namirnica i higijenskih potrepština u Billa trgovinama  ovoga tjedna. ratite i druge  Billa kataloge na našim stranicama i  iskoristite sve  Billa akcije.   Za još više dobrih prilika za uštedu posjetite našu rubriku Prehrana i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Ponude iz novog Billa kataloga vrijede u periodu od  3. do 9. studenog 2016. godine.