Benetton katalog proljeće

Benetton katalog proljeće

Benetton katalog proljeće 2015

Benetton katalog vrijedi za sezonu proljeće 2015

Novi Benetton katalog – najbolje iz Benetton kolekcije za proljeće 2015 – prelistajte katalog i provjerite vruće modne trendove za ovu sezonu. Ponuda vrijedi sezonski, za proljeće 2015.

Nježne pastelne boje, romantični cvjetni uzorci na odjeći i cipelama, klasična crna ili prepoznatljive Benetton žarke boje u najluđim kombinacijama? U novoj United Colors of Benetton kolekciji svatko će pronaći nešto za sebe. Novi Benetton katalog donosi čak 63 stranice izvrsnih modela za sve ukuse.

U novom Benetton katalogu potražite casual liniju za popodnevne šetnje gradom; retro modele hlača visokog struka sa sitnim uzorkom i majica sa “saće” tkanjem, karirane bluze nježnih pastelnih tonova ili neodoljive lepršave cvjetne haljine i štikle s istim uzorkom.

Benetton katalog donosi i odlične modele za poslovni stil; klasična crna, bijela i siva s diskretnim uzorcima, kao i modele za večernje izlaske i svečane prigode. Prelistajte katalog i upoznajte se s novom Benetton kolekcijom za se zonu proljeće 2015. godine.

Potražite na našim stranicama i novi Benetton katalog s dječjom kolekcijom, katalog donjeg rublja, kao i novu liniju izvrsnih kupaćh kostima za ovo ljeto. Pratite  Benetton kataloge na našim stranicamai odaberite donje rublje u kojem ćete se osjećati odlično. Pratite Benetton s nama i dalje, a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama Modni katalozi i Odjeća.

Novi Benetton katalog vrijedi  sezonski, za proljeće 2015.