Benetton katalog

Benetton katalog

Benetton katalog Proljeće 2014

Benetton katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Benetton katalog – Svježe  boje proljeća, romantični cvjetni uzorci, mekani i udobni materijali i vrhunski dizajn – prelistajte novi Benetton katalog i uživajte u novoj kolekciji za sezonu proljeće 2014. godine. Ponuda vrijedi sve do prodaje zaliha.

Ovoga proljeća Benetton predlaže dominaciju nježnih i svježih pastelnih boja, vječne crno-bijele kombinacije i military look za proljetne gradske šetnje.

Pastelne boje na  jednobojnim topovima i hlačama sa sitnim cvjetni m uzorkom,  bluze sa sitnim ili krupnim cvjetnim uzorkom, traperice u bojama, pamučne majice na točkice i prugice – pogledajte neke od Benetton katalog modnih prijedloga za ovo proljeće.

Odaberite klasičnu  crno-bijelu poslovnu kombinaciju ili nešto hrabriju kombinaciju više uzoraka i osjetite najmekši kašmir koji možete zamisliti na Benetton Light Cashmere  modelima pulovera za žene i muškarce. Muškarci će u novoj Benetton kolekciji osim mekanih pulovera pronaći i odlične ponude košulja, majica, jakni i hlača.

Novi Benetton katalog predlaže military look na svim odjevnim predmetima i modnim torbama, pa čak i u naizgled nespojivoj kombinaciji sa čipkom. Parka u military bojama jedan je od hitova nove Benetton kolekcije.

Na stranicama novog Benetton katalog izdanja za proljeće 2014. godine potražite i novu kolekciju Benetton nakita koji se stilom, bojama i oblicima odlično uklapa u Benetton proljetne odjevne kreacije.

Nježne i vedre proljetne boje, mladenački casual stil i prije svega udobnost krojeva i materijala – kratak je opis ponude novog Benetton kataloga.

Zavirite na stranice novog Benetton kataloga i odaberite svoju kombinaciju za ovo proljeće. Pratite Benetton s nama i dalje, a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama Modni katalozi i Odjeća.

Novi Benetton katalog vrijedi do isteka zaliha.