Benetton katalog jesen

Benetton katalog jesen

Benetton katalog

Benetton katalog jesen 2014 vrijedi sezonski, do isteka zaliha

Novi Benetton katalog – nova kolekcija za sezonu Jesen 2014 – elegancija i udobnost, prepoznatljiv Benetton stil ove jeseni inspiriran romantičnom Venecijom; prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Jesen plovi k La Serenissimi uz novu Benetton kolekciju. Romantično i zahtjevno, profinjeno i hedonistički u isto vriejme, Venecija je zvijezda novog Benetton kataloga za ovu jesen. Sa svojim mostovima i kanalima, palaćama i blagom, Venecija otkriva oje i krojeve formalne odjeće, elegancije engleskih tkanina i vibracije kristala na večernjim haljinama.

Novu kolekciju predstavlja Vam talijanski model Vittoria Ceretti, koja je već s 15 godina zakoračila na talijanske modne piste noseći modele vodećih talijanskih modnih dizajnera. Oko za modu i udobnost, funkcionalnost i trendove – sve to savršeno opisuje duh benetton olekcije koju Vam Vittoria Ceretti predstavlja na stranicama novog Benetton kataloga.

Prelistajte cijeli Benetton katalog, upoznajte se s novom jesnskom kolekcijom ovog superpopularnog branda i odaberite nešto za sebe.  Potražite na našim stranicama i novu Benetton Kids kolekciju za sezonu Jesen 2014, kao i novi katalog s Benetton donjim rubljem.  Pratite Benetton s nama i dalje, a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama  Modni kataloziOdjeća i Obuća.

Novi Benetton katalog vrijedi do prodaje zaliha.