Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog travanj 2014

Baumax katalog vrijedi od 31.03. do 12.04.2014.

Novi Baumax katalog donosi odlične ponude vrtnog asortimana i ostalog Baumax asortimana po najpovoljnijim cijenama. Prelistajte novi Baumax katalog, saznajte sve novosti u ponudi i otkrijte sve akcijske cijene u provoj polovini travnja. Baumax katalog travanj vrijedi od 31. ožujka do 12. travnja 2014. godine.

Vrtna mehanizacija i ručni alat, vrtni namještaj, vrtne kuće, bazeni, roštilj, sadnice i sve ostalo za uređenje vrta, parketne i laminatne podne obloge, pločice za interijer i eksterijer, kupaonski namještaj i sanitarije, prozori i vrata, sve za radionicu, elektro instalacije, vanjska i unutrašnja rasvjeta, grijanje i hlađenje, auto oprema, bicikli, boje i lakovi, sve za održavanje čistoće doma, razne sitnice za kućanstvo -od  sve su to kategorije proizvoda koje ćete pronaći u novoj Baumax ponudi. Pogledajte novi Baumax katalog na  čak 56 stranica odlične ponude.

Iz Baumax katalog ponude izdvajamo sezonski aktualan vrtni asortiman: sadnice maline mjesečarke za 29,99, sadnice rajčice za 3,99, američka borovnica u loncu 79,99, ukrasno grmlje – Buxus – šimšir u lončiću za 59,99, Čempres „Columnaris“ za 19,99, ruže za 39,99 i još mnogo više ukrasnog bilja te sadnica voća i povrća pronaći ćete na stranicama novog Baumax katalog izdanja.

Baumax katalog donosi i odlične ponude vrtnog namještaja. Izdvajamo: vrtni Paviljon „Fresh II“ za 1,499,00, vrtna garnitura od umjetnog ratana za samo 549,00 kuna, Vrtni set „Miami“ s metalnom konstrukcijom za 1.099, jastuci za stolice za samo 12,99 kuna, suncobran  promjera  300 cm s čeličnom konstrukcijom za 339,00 kuna tek su dio ove odlične ponude. Prelistajte cijeli Baumax katalog i saznajte sve.

Uz novi Baumax katalog pratite i ostale aktualne objave u našoj rubrici Baumax katalog  i ne propuštajte Baumax akcije. Sve novosti i zanimljivosti vezano za ovaj prodajni lanac možete pročitati u našoj rubrici Baumax, a želite li ostvariti najbolju kupnju i najveću uštedu, usporedite Baumax katalog s drugim sličnim ponudama, odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Vrt ili Eksterijer.

Novi Baumax katalog vrijedi od 31. ožujka do 12, travnja 2014. godine.