Bačelić katalog siječanj

Bačelić katalog siječanj

Bačelić katalog siječanj

Bačelić katalog siječanj vrijedi od 01.01. do 31.01.2024.

Novi Bačelić katalog donosi: 15 posto popusta na Sylitol Bio-Innerable vrhunsku unutarnju boju, 15 posto popusta na Amikol vrhunski perivu boju sa učinkovitom antibakterijskom zaštitom, i ostale Bačelić akcije. Ponude vrijede u periodu od 01.siječnja do 31.siječnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bačelić katalogu potražite: 15 posto popusta na Sylitol Bio-Innerable vrhunsku unutarnju boju bez otapala na bazi silikata, prikladna za osobe sklone alergijama, boja koja ne sadrži konzervans i otapala, neškodljiva za okoliš i slabog mirisa, 15 posto popusta na Jupol Latex Matt visokoperivu unutarnju zidnu boju otpornu na čišćenje običnim i dezinfeksijckim sredstvima, boja koja stvara latki film prebojane površine.

15 posto popusta na Amikol vrhunski perivu boju sa učinkovitom antibakterijskom zaštitom, boja koja se koristi za jako opterećene prostore u kojima očekujemo pojavu i razvoj bakterija te zidne plijesni, 15 posto popusta na Jupol Block specijalnu boju za blokadu mrlja koje nastaju u kućanstvima, odlično periva, također se nalaze u novom Bačelić katalogu.

Novi Bačelić katalog izdvaja i: Rustoleum Maxx garage boja za betonske podove i garaže, za samo 143.97 eura, 15 posto popusta na Jupol Antimicrob visokopokrivnu antimikrobnu perivu boju koja je idealna za sve prostore u interijeru u kojima je zahtjevana zaštita od virusa i bakterija, Rustoleum Leakseal fleksibilni gumeni vodonepropusni premaz za samo 16.04 eura, i razne druge Bačelić akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Bačelić katalog preporuča i: Stalco mješač za samo 192.02 eura, Stalco brusilic akutna, Aku, po akcijskoj cijeni za samo 321.22 eura, Stalco udarna bušilica SDS Plus, 800W za samo 91.72 eura, Stalco udarni čekić SDS Max, po akcijskoj cijeni za samo 250.67 eura, Stalco kružna pila, po akcijskom cijeni za samo 173.32 eura.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite cjelokupnu aktualnu ponudu iz Bačelića. Pratite našu rubriku Bačelić katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz ovog prodajnog lanca, a za još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz naših rubrika GradnjaEksterijer ili Vrt.

Novi Bačelić katalog vrijedi u periodu od 01.siječnja do 31.siječnja 2024.godine.