Baby center Lego katalog

Baby center Lego katalog

Baby center katalog Lego duplo

Baby center katalog Lego duplo  vrijedi od 01.05. do 31.05.2013.

Baby Center katalog predstavlja Vam najnovije ideje iz Lego svijeta. Klasična igračka uz koju su odrastale generacije sada u Lego Duplo varijanti – duplo većim kockicama, savršenim za male ruke.

 

Odaberite Lego Duplo klasičnne kockice u živim bojama, velikih dimenzija kojima lako mogu rukovati i najmanja djeca, klasične   Lego Duplo de luxe ili u dvije varijante ukrasnih kutija. Pronađite nove klasične Lego Duplo kocke na stranici 3. Novog Baby Center kataloga.

 

Za najmlađe Baby Center katalog predlaže kockice napravljene specijalno za najmanju djecu,  za slaganje i igru,  za slagnje i povlačenje  te  prvi komplet za slaganje. Duplo veće od običnih Lego kockica vrlo su pogodne za male rukice koje će njima jednostavno rukovati.

 

Za one malo veće Baby Center katalog je pripremio komplete Lego Duplo kućice za igru ili   staja za konje.  Promatrajte dijete kako gradi  kockicama intenzivnih boja, s izražajnim likovima i  tapetama s kojima mijenja izgled kuće. Lego Duplo svijet je neprestanih otkrića koji budi i razvija kreativca u Vašem klincu.

 

Potražite Lego Duplo kamion za životinnje, baby zoo, fotosafari, zoološki autobus, kamion za smeće ili velik bager u nastavku ovog Baby Center katalog posebnog izdanja.

 

Edukativni kompleti Vlakić s brojevima – učimo brojati i  kreativni autići također će pomoći u razvoju kreativnosti te djelovati edukativno na dijete. Lego Duplo za malene princeze – Disney Priness u varijanti s magičnim dvorcima, kočijama i kolibama stvoreni su za građenje kroiz igru, učenje klasičnih priča i upoznavanje s živopisnim likovima. Pronađite ih na petoj stranici Baby Center katalog posebnog izdanja.

 

Pogledajte cijeli Baby Center katalog Lego Duplo i odaberite komplet koji će najbolje odgovarati dobi   Vašeg klinca ili klinceze i požurite uBaby Center po svoj primjerak Lego duplo čarobnih igračaka, sada 20 posto jeftiniji.

 

Svu ostalu Baby Center katalošku ponudu  možete također pronaći na našim stranicama. Izaberite neki od aktualnih Baby Center kataloga i pratite Baby Center s nama. Predlažemo Vam i druge kataloge u našoj rubrici Za djecu.

 

Čarobni Lego Duplo svijet – novi Baby Center katalog.