Baby Center katalog

Baby Center katalog

Baby Center katalog

Baby Center katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha

Baby Center katalog – Novi proljetni Baby Center  katalog; mega ponuda igračaka za vrt, dvorište i park. Pogledajte odličnu Baby Center ponudu na čak 74 stranice luksuzno opremljenog kataloškog izdanja i pronađite bicikla i guralice, ljuljačke i tobogane, pješćanike i sve ostalo što će Vašoj djeci uljepšavati boravak u prirodi ovog proljeća.

 

Pješčanici živahnih boja i maštovitih oblika; školjka, djetelina, leptir, ruža, kornjača i posebno zanimljiv veliki pješčanik s klupicom i pokrovom učinit će Vašem djetetu igru u vrtu ili na plaži nezaboravnim zabavnim događajem. Pronađite ih sve na čak devet stranica Baby Center katalog novog izdanja.

 

U nastavku Vam Baby Center katalog nudi tobogane, također u „bezbroj“ boja, oblika i nekoliko veličina. Uz ponudu Baby Center katalog lako ćete prilagoditi veličinu tobogana uzrastu Vašeg djeteta.

 

Baby Center katalog nudi Vam i veliki izbor ljuljački; od onih za najmlađe sa sjedalom, zaštitom i držačima, prijenosnih modela, ljuljački u obliku daske, kruga i trapeza, ljuljački mreža, samostojećih metalnih i drvenih s jednim, dva ili tri sjedišta, sve to u više boja i stilova.

 

Pronađite i stoliće za piknik, stoliće „sa džepovima“ za crtaći pribor i slične sitnice, te složive stoliće, sve u novom Baby Center katalog proljetnom izdanju. Djeci će posebno biti interesantne kuće i kućice, od kojih su neke prave male vile te šatori za vječno popularnu igru Indijanaca.

 

Baby Center katalog predstavlja Vam i bogatu ponudu igračaka za napuhivanje; gumenih čamaca, gumenih autića te odličnih igrališta za vodu i bazena. U nastavku Baby Center katalog ponude pronaći ćete i sve moguće modele i velične bicikla; modele na akumulator i na pedale, imitacije traktora, guralice za najmlađe, drvena bicikla bez pedala, tricikle i romobile.

 

Ovo je samo dio ponude novog Baby Center kataloga, a za cjelokupnu ponudu prelistajte kompletan Baby Center katalog i uživajte u proljetnoj bajci. Pogledajte i ostale Baby Center kataloge za još više odlične ponude. Želite li pogledati još kataloga sa sličnom ponudom, predlažemo Vam posjetu našoj rubrici Za djecu.

 

Sve za vrt, park, dvorište ili plažu – novi Baby Centre katalog