Baby Center katalog FreeON autosjedalice

Baby Center katalog FreeON autosjedalice

Baby Center katalog FreeON autosjedalice

Baby Center katalog vrijedi od 31.08.2021. do prodaje zaliha.

Novi Baby Center katalog donosi: Erida autosjedalica s 5-točkovnim sigurnosnim pojasevima, Kalisto Premium autosjedalica sa skidivom i perivom navlakom, Saturn autosjedalica sa skidivom i perivom navlakom, i ostale Babycenter akcije. Ponude vrijede u periodu od 31.kolovoza 2021.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Baby Center katalogu potražite: Erida autosjedalica s 5-točkovnim sigurnosnim pojasevima, Nado autosjedalica s 6 visin podešavanja naslona za glavu, te s umetkom i podesivim leđnim naslonom, uz teleksopski isofix sistem pričvršćivanja s potpornom nogom, primjerena od rođenja do 4. Godine života, 40-105cm, Kalisto Fix autosjedalica s podesivim sigurnornim pojasevima, uz 5-točkovni sigurnosne pojaseve, te sa skidivom i perivom navlakom.

Kalisto Premium autosjedalica sa skidivom i perivom navlakom, Kalisto autosjedalica primjerena za djecu s težinom od 9 do 25 kg, s podesivim sigurnosnim pojasevima, uz skidivu i perivu navlaku, te s posebnom bočnom zaštitom, te uz 5-točkovni sigurnosne pojaseve, Advance autosjedalica primjerena za djecu od 9 do 36 kg, sa skidivim pojasevima za ramena, također se nalaze u novom Baby Center katalogu.

Novi Baby Center katalog izdvaja i: Saturn autosjedalica sa skidivom i perivom navlakom, Saturn Plus autosjedalica primjerna za djecu s težinom od 9 do 36 kg, s dodatnim umetkom i potporom za glavu, te uz podesive sigurnosne pojaseve, uz 5-točkovne sigurnosne pojaseve, sa skidivom i perivom navlakom, te uz podesiv naslon za glavu u 3 različite veličine, i ostale Baby Center akcije proizvoda za djecu.

S akcijske ponude novi Baby Center katalog preporuča i: Ceres autosjedalica primejrena za djecu s težinom od 9 do 36 kg, Karma Fix autosjedalica primjerena za djecu s težinom od 9 do 36 kg, uz mogućnost podešavanja leđnog naslona u 4 različita položaja, sa skidivom i perivom navlakom, uz 5-točkovne sigurnosne pojaseve, s posebnom bočnom zaštitom, te uz podesive sigurnosne pojaseve.

Zavirite u novi  Baby Center katalog, saznajte sve pogodnosti koje donose Baby Center kuponi i kupujte vrhunsku baby opremu po najpovoljnijim cijenama.  Pratite i druge kataloge iz naše rubrike Baby Center katalog, kao i ostale objave iz naše rubrike Odjeća ili  Za djecu.

Novi Baby Center katalog vrijede od 31.kolovoza 2021.godine do prodaje zaliha.