Baby center katalog

Baby center katalog

Baby center katalog listopad

Baby center katalog vrijedi od 11.10. do 07.11.2012.

Baby center novi katalog!
U ponudi novog Baby center kataloga je veliki izbor igračaka Playgro, Fisher Price, Haba, Hasbro, Klein,Lego, Bruder, Hot Wheels, Mega blocks,…

Igračke robne marke Playgro inspiraciju traže u prvim mjesecima bebinog života. Zabavnim dizajnom i inovativnim funkcijama usredotočuju se na bebina osjetila i potiču razvoj njihove mašte. Omogućavaju beskrajne mogučnosti za učenje, rast i istraživanje. Mašta raste s igračkama Playgro.

Haba – didaktičke društvene igre.
Robna marka Haba predstavlja široku ponudu drvenih igračaka i didaktičkihdruštvenih igara koje će zabavljati vaše dijete i obrazovati ga svojim inovativnim dizajnom i funkcionalnostima. Više puta nagrađivane igračke idealan su poklon za vaše dijete i njegove prijatelje.

U ponudi kataloga potražite sve za udobnost vaše bebe od raznih proizvođača: Avent, Tommee Tippee, Disney, Milupa, Luvion video dadilja te aspirator s priključkom na usisavač, jastuk za majke,..

Avent aparat za kuhanje na pari i mikser, lončić s nastavkom za pijenje, bočica PP, blazinice za dojilje, duda varalica, dječji monitor,..
AVENT- Philips Avent u dom donosi proizvode vrhunske kvalitete osmišljene za potrebe majki i udobnost beba. Proizvodi su plod opsežnih istraživanja i kliničkih testiranja, koji se uspješno nadopunjuju i pomažu kod njege rastuće bebe. Njihova jedinstvena osnova omogućava zamjenu nekih dijelova koje možete prilagođavati, tako da se mogu razvijatiprema potrebama vaše bebe. Izaberite samo najbolje za svoju bebu – izaberite Philips Avent.

Tommee Tippee – djeca ga obožavaju, roditelji ga preporučuju. Proizvodi britanske robne marke pomagala za djecu i majke koje doje nastaju u sudjelovanju sa stručnjacima i majkama, tako da svaki proizvod donosi vrhunsku kvalitetu i istinske prednosti kod korištenja. S proizvodima Tommee Tippee uzbudljivi prvi mjeseci roditeljstva i djetetovog života postaju još ljepši.
U katalogu potražite Tommee Tippee bočicu dekoriranu, posudice s pokrovom i žličicom, kaseta za koš Nrsery Essential,..

Kako djeca rastu, oprema se mjenja. ZZa vas je Baby center zato pripremio velik izbor opreme od dječjih autosjedalica, kolica, hranilica, klokanica, ljuljačka, prijenosnih krevetića te namještaj za dječju sobu.
Izdvajamo kolica High Trek redovna cijena 2.499,99kn klupska cijena 1.999,99kn

Za hladno vrijeme tu je nova kolekcija udobne i tople odjeće i anatomskihe obuće.

Više artikala i cijene potražite u katalogu.

Ostale Baby center kataloge potražite na ovom linku: Baby center.